Sangskriver kursus – Online

Skriv 21 sange på 21 dage 

 

-Fra præstation til passion

 

Et online forløb for dig der:

 • Gerne vil I GANG med at få skrevet nogle sange og ikke får rykket på det
 • Gerne vil kunne finde ind til dit kreative flow uden at det kun er ved tilfældige/heldige lejligheder.
 • Gerne vil have det sjovt mens du synger, spiller, komponerer og skriver
 • Kan have tendens til at gå i stå pga. selvkritik, perfektionisme, for mange muligheder, ingen idéer, manglende passion, manglende lyst, overspringshandlinger osv.
 • Vil åbne for et kreativt flow i vilkårligt område af dit liv. Det er ikke kun for sangere/musikere.

 

I dette Online forløb vil vi:

 • Skrive 21 sange. 1 om dagen
 • Være super uperfektionistiske (de kan være meget saboterende for den kreative proces. Det kan vi altid være bagefter når produktet skal færdiggøres)
 • Have det sjovt og ikke bekymre os om hvor godt det bliver(endnu en velkendt bremse klods i kreativitet. For selv erfarne sangskrivere er det almindeligt at 1 ud af 100 sange kan udgives i sidste ende. De 99 er sange der er nødvendige for at skrive nr. 100 )
 • Styrke evnen til at arbejde uden indblanding fra hovedet, via enkel og effektive øvelser.
 • Have muligheden for at dele dine sange med resten af gruppen i lukket Fb forum.

 

Du får:

 • Min. 10 basale tracks som du kan skabe idéer og musik ud fra hvis du har lyst.
 • Mulighed for at indspille 1 demo(1/2 dag i studiet i Kbh med producer og musiker  Lars Hartvig, enten fysisk eller på afstand). Du kan selv vælge hvilken sang fra forløbet der skal indspilles.
 • 21 dages opgaver der guider dig til at uanstrengt skrive dagens musik nummer.
 • Undervisning der opfordrer til spontanitet, humor, glæde, uselvhøjtidelighed, frihed for præstation og perfektionisme.
 • Adgang til lukket Fb-gruppe hvor du kan dele dine ting, oplevelser, udfordringer og opture. Du kan også få hjælp og vejledning til din proces og støtte. Det blir et forum med masser af love og opbakning og ikke med kritik. Heller ikke velment kritik. Du kan dog ønske idéer, indspark og vejledning i hvordan du kommer videre.

 

Kender du det, at løbe ind i en mur af manglende inspiration, lyst,  med selvkritik eller andet der gør, at det projekt du før brændte for helt mister sin tiltrækning? 

Du ryger måske videre til det næste projekt, laver oversprings handlinger og dropper måske helt din sang/projekt. Måske får du travlt med noget 3.

Vores forsvar mod at blive TOTAL skabende, strålende, synlige og tydelige i verden( som vi måske drømmer om eller netop frygter), involverer alverdens geniale måder til at distrahere/sabotere, når vi nærmer os noget der rykker. Gerne på total ubevidste måder.

Kan du mangle inspiration, lyst eller passion til at øve dig på dit instrument eller det du ved du inderst inde gerne vil og drømmer om?? Eller distraheres det et væld af muligheder?

 

På kurset her får du nogle ENKLE øvelser (Det må bare være ENKELT når der er modstand!! Ellers får du måske bare ikke rykket på det). Øvelser der hjælper dig med at komme ind og blive mere bevidst i kroppen og mindre fokuseret i hovedet.

Hovedet er vores primære sabotør når vi skal arbejde kreativt. Hovedet er SKØNT!! Men ved overdreven brug, som de fleste af os har, opstår kæmpe hurdler af selvsaboterende tanker, overbevisninger og meninger. Når der skal være flow og autentisk udtryk, er det godt og vigtigt at kunne ligge hovedet fra sig.

I min erfaring kan det være fordelagtigt at opdele sangskrivningen i den kreative uanalyserende del og den efterrationaliserende og tilpassende del.

I dette forløb vil vi beskæftige os mest med den først nævnte. Anden del kan komme i et evt. opfølgende forløb.

 

Foto: Hanne Hvattum

Foto: Hanne Hvattum

I tempoet og tilrettelægningen lades der ikke meget plads til at skulle lave noget perfekt alligevel. Din sang skal ikke være god, den skal bare laves i sin grundform.  Tilladt i sit rå og ufortyndede udtryk!!

 

Hvordan skriver vi 21 sange på 21 dage?

21 sange med dit helt personlige udtryk.

21 sange der er lige så færdige som du har lyst og tid til.

21 uperfekte sange, men 21 sange du kan arbejde videre med.

Det primære er ikke kun resultatet af de 21 sange (ikke for mig ihvertfald). Det er at træne din evne til at kunne:

 • Lære teknikker til selv at åbne for det kreative rum/flow og ikke overlade det til tilfældighederne
 • Lade det kreativiteten flyde ubesværet, legende og uhøjtideligt
 • Vide hvad du gør når hovedet styrer
 • Opdage din passion for at lade kreativiteten flyde gennem dig, som langt stærkere end at skabe noget perfekt og godt nok
 • Skabe 21 grundskitser som du kan arbejde videre med efterfølgende, hvis du har lyst til det. Eller måske har du bare lyst til at skabe flere sange med din nye evne til at lade dem flyde igennem.
 • Opdage at det er skabelsen der er det sjove og ikke kun det færdig produkt og hvad det kan præstere.

 

“Det er kun 1 ud af 100 af mine sange der bliver til noget der kan udgives” 

 

Vi laver øvelser der:

 • Træner din evne til at ikke slukke for hovedet, men tillade hovedet at være en primis som du kan manurere omkring, istedet for at lade dig styre af det.
 • Åbner for et rum i dig som ikke før har været i flow, fordi du nok har været for blufærdig, perfektionistisk, bange eller censureret, således at stivheder har tilladt et for tyndt rør for dine kreative ideer at passere igennem
 • Gør det nemmere og sjovere at slippe blufærdighed og overbevisninger om hvordan du må udtrykke dig. Frihed fra stivheder, skaber mere plads til dig og alt det du gerne vil udtrykke. Altså alt det du endnu ikke er stødt på, fordi det er blevet stoppet allerede inden du har mærket det.
 • Inspirerer dig til at skabe udfra passion, flow og glæde (også hvis det er udtryk fra noget ubehageligt) .
 • Lader idéer udspring fra forskellige vinkler og dogmer, så du snyder frygten for det hvide papir og kan inspirere til en anden sti end den du plejer at tage.Fx. vhj af en specifik rytme, akkord rundgang, tema, ord, sætning eller basgang. Vi har alle vores vaner.

 

 

I forløbet her kan en sang ikke være dårlig/god, forkert/rigtig cool/kikset. Det er bare hvad der vil ud – ufortyndet! Jo mere vi er vandt til at tillade flowet ucensureret, jo mere vil vi opleve at materialet bliver unique, spændende, autentisk, levende, passioneret og originalt. Derfor dedikerer vi hele dette modul til at lære at TURDE være åben for det frie flow. Vi har ofte masser af træning i at styre os, analysere, bedømme, strukturere osv.

Hvad får du konkret(detaljer):
 • 21 danges inspiration med forskellige legende øvelser, som du kan udføre på lige præcis din måde, men er en hjælp til dig at skrive din sang, uden selv sabotage. Du kan vælge at bruge den mængde tid som du har lyst til. Fra 15 min. – 3 timer eller mere.
 • Mulighed for at indspille 1 af dine numre med professionel producer der kan tilføje den instrumentering (alm. besætning), som du ønsker. Der er tale om demoer og ikke færdigt producerede numre. Der sættes en 1/2 dag af til dit nummer. Du skal selv sørge for at kommunikere eller finde frem til med Lars, hvordan du ønsker dine demoer. Det er ikke muligt at få lavet dem om, når tiden er brugt op. SÅ vær godt forberedt så du kan få mest muligt ud af din studietid. Du behøver ikke at møde op til din studie tid, men kan være i løbende kommunikation i løbet af sessionen. Du kan ved nærmere aftale indspille flere numre eller demoer med produceren Lars Hartvig (Wafande, Black Dylan, Shaka, Ida Corr, Pharfar, Djames Braun)
 • Du skal sørge for at kunne sende stems/tracks indspilninger i de rette formater til produceren, hvis du ikke kan møde op for at indspille hos ham. Han vil beskrive nærmere hvad du skal gøre og hvilke programmer der kan benyttes. Det er blot basale tekniske kundskaber der kræves, afhængig af hvor luxus agtig din lyd skal være.
 • Min. 10 tracks som du lave dine demoer til, hvis det er en hjælp for dig. Du får dem stems dvs. at du kan vælge til og fra i sporene. Beats, synths osv. Eller bare som akkorder, hvis du selv vil spille på dit instrument.

 

 

Primær underviser i det daglige og kursus holder: 

Foto: Marie Joensen

Foto: Marie Joensen

 

Anneli Lindeborgh: Erfaring som  intuitiv terapeut , i at guide og undervise i flow, kreativitet og passioneret livsstil.

Tidligere professionelt virke som sangerinde, sangskriver i ind og udland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producer og underviser tilknyttet forløbet: 

Lars Hartvig

Lars Hartvig

 

Lars Hartvig:  Producer, arrangør, saxofonist, clarinetist, fløjtespiller Horn arrangør: Wafande, BlackDylan, Djames Braun, Shaka Loveless, Pharfar, Ida Corr.

Producer for Annella, Carbon Diamond grows, Troldebierne.

Lars er en erfaren underviser i komposition, musik programmering m.m. Han har

også produceret musik i over 15 år. Uddannet som lærer og musiker/komponist på

Berkeley College of Music i Boston.

 

 

 

 

 

Pris: 2400,- (Mulighed for at betale i 2 rater á 1250,- eller 3 rater + á 875,-)

Sted: Online og evt. i Kbh til indspilning af vokal.
Dato: Start Tirsdag d. 19.juli 2016 – Hvis du er på sommerferie kan du sagtens “være væk” og komme tilbage. Folk plejer at være på forskellige dage i forløbet anyway. Alle følger bare deres eget flow og timing. Gruppen er åben for sparing og deling min. 1 måned efter de 21 dages undervisning er udsendt.
Demo indspilninger afvikles inden nov. 2016.

 

Køb dit forløb her 

 

Skriv gerne og stil de spørgsmål du måtte have:

Om kurset: anneli.lindeborgh@gmail.com

Om indspilningerne og tracks: larshartvigl@gmail.com

 

 

Kh Anneli

IMG_1467