Træn dine åndelige evner

Heal dig selv - Heal andre

Anneli & Team Ny tid nyt liv

Vi elsker at få lov at dele vores passion med dig - selv-healings teknikker, intuitiv dans, certificerede healer kurser for både nye og for professionelle healere og meditationer der tager dig dybt ind i dine evner og healer de fysiske celler.

Vores healer træning kommer med fuld tilfredsheds garanti fordi vi uden at bævre med stemmen, ved at den virker for alle deltagere til dato, ved at aktivere nye åndelige evner og bevidsthed. Vi vil gerne støtte dig i at mærke den store forskel at være i bevidst forbindelse med din intuitive kraft.

Skriv altid til os, hvis du har spørgsmål. Vores e-mail er info@nytidnytliv.dk :-)



Trust pilot 30

IMG_0602
  • Deep Roots

    “Jeg har nu brugt dine meditationer i en uges tid… Og jeg har bare lyst til at skrive til dig og sige et STORT TAK for dig og din måde at formidle dine meditationer og dit budskab på. En af de første dage jeg lyttede til dem, stod det med ét lysende klart for mig, hvad det var for et ”praktisk erfaret” link jeg har manglet. Som jeg sad der og kom længere og længere ned i min krop, i bækkenet, så åbnede det hele sig på en fuldstændig fantastisk måde. I grunden så simpelt, at det kan være svært helt at forstå, hvor simpelt det er. Jeg har altid haft en forestilling om, at det var fra hjertet og op, at det hele åbnede sig i meditation og har nok altid kæmpet alt for meget der.”

    Deltager Bebo Din Krop

  • Deep Roots

    “Jeg vil blot sige TAK - jeg er for nylig blevet anbefalet at kigge på det du laver, har signet op på dit nyhedsbrev og bl.a. købt dine meditationer. Selvom jeg har arbejdet med mig selv og det spirituelle samt mediteret en del år, så er det meget enkelt og befriende for mig at læse dine ord omkring sensitivitet og vigtigheden af at være i kroppen. Jeg har aldrig fået det forklaret på den måde og det giver så god mening :0).

    Dine meditationer er meget anderledes end dem jeg har lyttet til tidligere, men det føles rigtig godt at øve mig i at komme ned og ind i kroppen. Jeg har altid troet at det var nødvendigt at skulle åbne det 3. øje for at få "rigtig" adgang til det spirituelle, men det er ikke lykkes mig, og jeg har ofte haft hovedpine når jeg mediterede. Det er en helt anden ro når jeg lytter til dine ord/guidance ”

    Deltager på Bebo Din Krop

  • Deep Roots

    “"Jeg er så taknemmelig for at jeg jeg har fået det implementeret i min hverdag. Jeg har mediteret i nogle år, og har søgt efter en anden måde at meditere på, og det har jeg så fået nu, det her er virkelig til mig, lige her hvor jeg er i mit liv. Jeg har aldrig oplevet min krop på denne her måde før. Det er fantastisk at være hjemme i mig, jeg ved det er en øvelse og jeg er så klar på at blive ved med med at øve mig i at blive hjemme med mig og min energi."”

    Deltager på Bebo Din Krop

  • Deep Roots

    “Det er så befriende at du er naturlig i dine meditations videoer – intet virker opstillet, blot 100 % naturlig nærhed i nuet. Du er så inspirerende for mig, bl.a. måden du er dig selv på”

  • Deep Roots

    “Tusind tak for dig og det du kan Anne Li. Hver gang jeg enten har fulgt et forløb eller har fået en session hos dig har jeg rykket vildt!”

    Deltager på Rigmands Challenge, Awakening Dance m.m.

  • Deep Roots

    “Hej igen smukke Anneli, lige en lille hilsen fuld af glæde og huraaaa:-)
    Det er så fantastisk at opleve, hvordan livsforhold og hindringer sådan opløses efter sessioner sammen med dig i denne fineste vibrationelle dans.
    Jeg føler en tung vinterfrakke er blevet løftet af mit hjerte, og en meget lettere livsvej udsprunget af højere vibrationer er i smeltedigelen.
    - tusinde tak!”

    Deltager på Awakening Dance

  • Deep Roots

    “Wow Anneli! A million heartfelt thank you´s!!”

  • Deep Roots

    “Wow, what a session. I’m so blessed and grateful! ”

  • Deep Roots

    “I really trust in your seeing abilities ”

  • Deep Roots

    “De skønneste krops meditationer jeg længe har prøvet”

    Om "Bebo Din Krop" meditationer

  • Deep Roots

    “Det har været fantastisk. Jeg er supersensitiv og føler tit, at jeg skal gøre mig hård og gemme mine følsomme sider væk, når jeg deltager i forløb og ude i verden generelt, men Anneli har en kæmpe gave i forhold til at holde et rum hvor der er plads til at være følsom og sårbar og jeg følte at jeg kunne træde frem med sider af mig selv, jeg aldrig før er trådt frem med i et forum af den slags.
    Den daglige praksis med dans og meditation har fået mig ned i kroppen og ud i cellerne på en måde jeg aldrig har været før. Det har sat mig i forbindelse med en power til at handle som jeg har savnet i mange måneder efter at have taget nogle nye uddannelser. Pludselig var jeg ikke længere bange for at skrive CV og ansøgninger, men kunne skrive dem ud fra den jeg virkelig er, med ro omkring at det er helt okay hvis jeg ikke passer til jobbet. Og selvom det fylder mig med frygt, er jeg begyndt at tage konkrete skridt i retning af at blive selvstændig, fordi jeg simpelt hen ikke kan lade være. ”

    Deltager på Bootcamp for selvstændige

Kurser

Bebo Din Krop

21 dages Online meditations forløb

Du bliver bedre til at mærke dig selv og kan aktivere dine åndelige evner. 

Hvis du er sensitiv, er meget i hovedet eller drænes af mange mennesker og energier.

Transformerende meditations forløb benyttet af mere end 3400.

Bebo Din Krop NyTidNytLiv