Bækkenets Magi

❤ Kære Powerfulde Kvinde ❤

 
21 dages challenge på at møde dit underliv og bækken. Tage DIG SELV tilbage endnu dybere end nogensinde før ❤
En rejse jeg selv har været igennem og vil dele med
❤ DIG ❤
 
Jeg filmede alle mine egne øvelser til dig, hvor vi hele tiden bryder med gamle vaner, ved at lave nye handlinger og vi sammen træder ind i en NY bevidsthed, slipper gamle stivheder, tilbageholdenhed, traumer og lukketheder i vores system. Og gennem forløbet genopstår i en ny bevidsthed, fordi vi sammen møder den modstand der alle dage, har begrænset os og holdt os i en komfortabel, mindre og tryggere verden. Men også med en mere begrænset forståelse af vores egen kærlighed, skønhed, storhed, nydelse, glæde, succes, selvværd osv. osv.
 
 
Prisen lige nu  1750,-  inkl session
 
Dag 1 er klar i Simplero til dig LIGE NU!
Facebook gruppen er klar med velkomst video til dig og delinger fra mig❤
 
 
DYB TILGIVELSE af den du i virkeligheden er og hele tiden har været. Din krop og dit indre dejlige feminine væsen, fyldt med kærlighed.
 
Vi vil både åbne opad til og nedadtil, indadtil og udadtil på den gode måde. Aller mest indadtil til dig og al dit vidunderlige potentiale. 
Vi mærker, hvordan konkrete øvelser vil hjælpe dig med, at være stærkere i dig selv ude i verden og blandt velkendte og ukendte mennesker, selv som introvert og sensitiv.
Vi handler os igennem til en ny bevidsthed igennem 21 dages daglige nye handlinger, der har fokus på din livmoder og bækken.
Det går DYBT!!!
Jeg har selv været personligt involveret i dette forløb, da jeg gennemgik det selv samtidig med de første deltagere. 
Jeg støtter dig i gruppen, når du er i gang og møder din indre og ydre modstand. Vi facer den og bevæger os videre – FORDI du fortjener din egen kærlighed!
 
Jeg anbefaler at du har gennemført “Awakening Dance” og en1527629211274
session hos mig, men du kan også bare have arbejdet dybt med kroppen på andre måder og være klar til at ikke bare længere tale om hvordan du har det og ønske det vil gå væk med div. behandlinger, men rent faktisk være klar til at tage det AFGØRENDE skridt, hvor du ændrer din virkelighed, ved at ændre dine handlinger. Med en helt KONKRET virkning for dig.
Skriv: anneli.lindeborgh@gmail.com
MobilePay: 31379682  1500,-