3 ABSOLUT TOP favorit spirituelle kurser og uddannelser

Kære læser

Du har sikkert, som jeg, prøvet en masse kurser og workshops på din spirituelle vej.

I min begejstring over de der har betydet mest for mig, vil jeg gerne dele de absolut TOP skønne uddannelser/kurser, inden for spiritualitet og selv udvikling, der har skabt den største glæde, inspiration, empowerment og transformation for mig. Og jeg har, som mange af jer, været på MANGE kurser, de sidste 22 år : )
Disse 3 er de kurser/uddannelser der har haft den største betydning for min egen udvikling og for det arbejde jeg udfører for mine klienter.

I er velkomne til at dele jeres favorit kurser, uddannelser og workshops her, så andre interesserede kan få glæde af dem : )

Her er så mine 3 ABSOLUT TOP favorit uddannelser og kurser

Healing birth rebirthing training v. Binnie Dansby

-I 6-7 år i 90′erne trænede jeg Healing Birth Rebirthing med Binnie Dansby i Dk.  Denne træning inkluderede bl.a. studie af A Course in Miracles, vejrtræknings terapi i og ude af vand, intuitiv arbejde og arbejde som gruppe leder + supervisor og deling/støtte i grupper.

Dybe emotionelle sår blev healet, intuitionen blev trænet, dyb frygt set i øjnene og gamle tanker blev sluppet. Den person jeg var i begyndelsen og slutningen af forløbet, er som 2 vidt forskellige.

Rebirthing er IKKE én ting. Der er mange forskellige retninger og stilarter. Nogle tåler nærmest ikke sammenligning. Nogle former er ikke for de sarte.
På Binnie’s træning var der mange sårbare mennesker der klarede sig fint, dog skal det siges, at rebirthing er for de der er klar til at arbejde for sin transformation, på trods af det ubehag der kommer til overfladen.
Det er EFFEKTIVT og netop derfor konfronteres man med de dybeste emotionelle blokeringer i kærlige og trygge omgivelser. Disse opleves intenst og forløses via vejrtrækningen.
Formen er blid, men det der kommer op kan føles heftigt. Der opnås en smuk, fredfyldt, opløftet, bliss tilstand efter endt session. Man kan i sessionen og efter, opleve sig forløst fra al smerte, løftet af sjælens kærlighed,  glædesfuldt modtaget og i et sted hvor verden kan ske, uden det behøver at sætte én ud af kurs. Der gør hele arbejdet værd : ).

På Source træningen(som den hedder nu) arbejdes også med den blide bevidste fødsel, vandfødsel og healing af de traumer der opstår ved fødslen.

Uddannelsen som krops og vejrtræknings terapeut findes ikke længere i samme form og med samme hjælpe lærere, som den jeg selv har oplevet. Men jeg vil da stadig inkludere et link til Binnies side og skolens nuværende hjemmeside. Da de stadig samarbejder med Binnie og Binnie er en super sej kvinde, der med sin power kan skære igennem det meste BS. Hun er ikke den blide engle type, men har det overblik, direktehed og kærlighed, der skal til for at holde styr på en flok som vi var ; ) :

http://www.ecstaticbirth.com/ecstatic-life/SOURCE-Training

http://www.ecstaticbirth.com/

Soulrealignment  v. Andrrea Hess (hjemmestudie)

-I begyndelsen af 2009 tog jeg et fabelagtigt kursus i at læse de akashiske arkiver og clearing af de blokeringer som afdækkes herigennem.
Et mentalt/spirituelt arbejde, der især appelerer til de der elsker at vide mere teknisk, arbejde konkret og direkte resultat orienteret + afdække bevidstheds udvidende og øjenåbnende informationer om egen eller andres sjæls kompetencer, styrker, udfordringer, oprindelse, rejse på jorden og i universet.

Jeg opnåede en større forståelse af mig selv og andre som sjæle, der er trænet og formet af en meget lang sjælelig udvikling, gennem mange udfordringer.
Det gav ydmyghed og forståelse over for de udfordringer som vi alle oplever. Og ikke mindst en bevidsthed om at der findes mirakler. Vi kan rent faktisk fjerne blokeringer der har forstyrret og tynget os i mange liv, ved blot at afdække og bede dem clearet i akasha.
Alt fra negative entiteter, programmer, eteriske implantater, mistede sjæle fragmenter, illusioner, løfter, forbandelser til kontrakter med negative sjæle grupper og meget mere.
Arbejdet er noget jeg stadig bruger for mig selv og mine klienter. Dog er den nu formet til et udtryk og livssyn der er mere tro mod mig og det arbejde med hjertet, som jeg prioriterer.

Andrreas arbejde bygger meget på det mentale og formidlingen af komplicerede spirituelle ting på en let forståelig, konkret og praktisk måde. Det var perfekt for mig og hun er SUPER dygtig til netop det.
Jeg savnede dog personligt en forståelse for de dybere  hjerte processer, enheds bevidsthed og den helt dybe medmenneskelige medfølelse, som jeg heldigvis fandt senere, et andet sted : )(mere følger).

Andrreas primære arbejde ud over dette kursus, er fokuseret på at manifestere penge og overflod. Dette er som jeg oplever det, fint til et vist punkt, da man herigennem kan lære om empowerment, opleve at man selv kan være en aktiv medskaber(når man lige får fjernet de værste blokeringer omkring overflod og penge). Det kan være en meget vigtig oplevelse for mange, da de for første gang oplever, at de kan skabe konkrete resultater, bevidst og efter deres egne præcise personlige drømme og ønsker, efter lang tids følelse af magtesløshed.

Jeg ser dog ikke det arbejde som aktuelt i det lange løb. I min optik bygger det meget på personlighedens verden, som for mange er ved at smuldre og derfor kan teknikkerne ikke benyttes med mindre du befinder dig i en livsfase, hvor det fra guddommelig side tillades, at du bruger den personlige vilje til at skabe den slags resultater i dit personlige liv.
Når mennesket befinder sig i personligheds nedbrydende faser, eller senere mere enhedsbevidste faser, har vi ikke altid lov til at bruge sådanne teknikker, også virker de ikke.
Man kan fra det synspunkt diskutere om det er 100% ren hvid magi….Hvis nu krid hvid magi, bygger på en bevidsthed om enhed, helhed, fællesskab og verdenstjeneste. Et liv der handler om at dele og give, i stedet for fokus på personlighedens behov for at manifestere sig i verden, skabe tryghed, luksus og bekræftiges i sin styrke.
Ja altså, hver ting til sin tid. Så hvis det er det som man tænder på: go for it! : )

Men uanset oplever jeg at de akashiske teknikker kan benyttes til glæde og gavn for helheden.

Kurset træner på en nem og konkret måde dine intuitive evner via pendul. Dette hjælper selv den endnu ikke claivoyante til at finde svar helt konkret, samtidig med at intuitive evner åbnes og trænes. Senere kan mange udføre arbejdet uden pendul, hvis de har lyst.

Kurset forgår hjemme via undervisnings cd’er, skriftligt materiale og en smule supervision af Andrrea Hess.

Tryk på banneret, for at gå til hjemmesiden :

The Golden Academy v. Den Gyldne Cirkel og Asger Lorentsen

-I 2011 tog jeg et kursus som jeg favorisere: ). Det når hele vejen rundt om både lys arbejde teknikker, esoterisk viden, praktisk arbejde som meditation, rensning af blokeringer, healing, hvid magi, aktivering af hjerte chakra inkl. det meget dybe og transformerende Solprogram(inspiration til Asger fra én af mestrene).
Dette kursus er tilrettelagt af Asger Loretsen, som må siges at være min største inspiration i dette liv.
Undervisningen er af forskellige lærere(Asgers elever og medarbejdere) og mere og mere af Asger, som kurset skrider frem.

Kurset kan tages hjemmefra, da det forgår over internet, med både undervisnings videoer, download af skriftligt materiale og tilsendte meditationer på cd.
Meditationerne er de mest effektive og transformerende jeg er stødt på. Høj energi og SMUK musik.
Prisen må siges at være meget rimelig, sat i forhold til alt den fantastiske viden og træning som gavmildt gives ud. Der tages hensyn til mennesker og lande med lavere indtægt. Udbyttet overstiger by far den lille udgift, som jeg har haft på kurset. 6 ud af 6 stjerner ; )

Der er øvelser, som er rettet til både stjerne-, engle- og lys mennesker, ture til hjemunivers, rensing af legemer, bolig, hjerte healings træning, undervisning i gralsarbejde, hjerte bladende, strålerne, sjæls indstrømning og MEGET andet.
Du trænes også i at udføre dybt og transformerende arbejde for jorden og mennesker.

Der er GRATIS videoer og materiale på hjemmesiden. Der er lidt meget information om opbygning og praktisk info, der kan virke lidt forvirrende, men lad dig ikke skræmme. Hvis du er interesseret, send blot en mail til dem, med dine spørgsmål. Du behøver ikke at læse/forstå alt inden.

Jeg bruger stadig meditationerne 1-2 gange om dagen eller som supplement til øvrig indre arbejde. Det er vanedanende at blive forbundet til sin sjæl og åbne sit hjerte, som disse hjælper os til : )

http://www.thegoldenacademy.com/

En video med den kære Asger, sammen med Indira og Anette: “Fra personlig udvikling til verdenstjeneste”

Jeg håber at nogle af jer er blevet inspirerede til at udforske nye territorier : )
Jeg glæder mig til at høre hvilke online kurser I kender til, da jeg ælsker den form for studium!

De kærligste hilsner Anneli