4 tips til hvordan du får mere bevidsthed i kroppen:

1.Sæt 10 min dagligt af til at danse til din ynglings musik. Mærk musikken vibrere gennem alle dine celler og tillade DEN og din krop at guide dig i hver eneste bevægelse. Lad den komme inde fra. Her gang hovedet vil tage over kan du evt. stoppe og vente til du mærke energien bevæge dig igen.
Husk din bund. Ikke danse for meget med overkroppen, uden bunden. Det sætter gang i andre ting end groundingen og kan være fx comfort zone for engle mennesker og holde dig i gamle vaner. Intet galt i det, men åbner bare ikke for groundingen og nye områder af kroppens bund.
 
2. Ag din hud 10 min. hver eneste aften når du er gået i seng.
Med hvert eneste strøg tanke du den for at være med dig igennem hele dagen. Mærk glæden og taknemmeligheden over den dejlige trofaste krop. Der er din og fungerer alle disse år, selv under de mest hårde og omsorgsfulde betingelser.
 
3. Kom ud i naturen mens det er sommer. GÅ i bare tæer i græsset, mærk jorden og græsset under dig som nydelse i alle dine celler. Se og mærk at de åbner sig og tager i mod healingen fra at forbindes med sit ophav og moder.
 
4. Lig dig gerne på maven og mærk græsset mod dig. Duft, åben din livmoder og tillade jordens kraft at stige op i dig, som det mest helende for din feminine kraft og styrke.
Lade jorden heale dig, åben dig, blødgøre dig, åbne for nydelsen og glæden. Bare se dig selv åbne og mærk det ske.
Hun er din moder. Jo mere du tillader hende at komme ind i din krop og celler, jo mere tillader du din sjæls kvalitet at integreres i din krop og bevidsthed.

Bestil en session + Online forløb der hjælper dig til at blive levende i kroppen, få energi og livsglæde. Inkl. skriftlig session hvor vi fjerner mange af dine gamle karmiske blokeringer. Læs mere her

 

936471_541954609179365_1676685819_n