Den passionerede og farverige kvinde i al sin ubalance

Hvad får dig op og svinge i lysekronen eller svinger dig fra én tilstand til en helt anden?  bsdvoostchakrehfd9uio

Raseri er faktisk noget jeg har arbejdet med siden jeg var teenager, for at komme til livs. Tælle til 10, trække vejret, tale roligt med egoet, gå en tur, arbejde med “jeg” budskaber osv. osv. Gode teknikker er der nok af. Og jeg ved at de virker for mange. For mig har de gjort det nemmere, dog uden at fjerne problemet.

Bare fordi man underviser i sjælelige forhold og healing, gør ikke at man nødvendigvis er fritaget for vilde emotionelle udbrud 🙂 !

Vi kvinder kan strømme nænsomhed, varme, omsorg, ynde og kærlig visdom, og på andre tidspunkter, strømme ild, storm og lyn. Har vi forbindelse til disse kvaliteter fra vores hjem universer, kan de kombineret med en menneske inkarnation, med traumer og begrænsninger, komme til udtryk som stor vrede og aggression.

Tag ikke fejl af det feminine! Vi rummer masser forskellige strømme. Det feminine ER bevægelse og er derfor evigt forskelligt i hvert øjeblik. Jo mere vi tillader os selv at være i bevægelse hele tiden, jo mere vil vi opdage at intet er det samme igen og igen. Det er blot os der prøver at få det til at forblive således.

Der er 5 ting som min mand kan få mig helt op i det røde felt over. Og der sker hurtigt:

Når han taler usandt(altså laver om på facts, udfra følelses mæssige tolkninger), når han taler ned til mig, når han kritiserer mig, når han er kold over for mig og når han beskylder mig i tanke eller ord -Bevidst eller ubevidst.

Genkender du noget af dette, eller er der andre ting, som får ilden op i dig?        Jim Warren Pele

Jeg ved godt at der er en konsensus om, at når vi har en ublance, skal der gøres noget ved det. OG jeg er også fortaler for at vi skal behandle hinanden bedst muligt.

Så vi arbejder med os selv i et væk! Når vi gør dette sker der også en masse forbedringer af personligheden og vi kan træne vores evne til at rumme mere af vores sjæl i cellerne. Skønt, ja.

Vi kan bare ikke altid selv styre, hvornår vi er klar til at slippe et traume eller hvornår sjælen tillader større indstrømning. Er vi ikke klar, kan vi arbejde forevigt på en begrænsning og der sker ikke noget. Hvorfor?

Det kan skyldes at:

  • Vi ikke er mætte af personlighedens spil
  • Vi karmisk ikke har udlevet det
  • Det skal gå meget langsomt, så vi ikke får healings kriser
  • Vi stadig har noget at lære og evner at forfine

 

Når en af disse punkter er aktuel for os hvad gør man så?

Vælge en kontroversiel løsning – En feminin løsning – At acceptere.    wildwoman

I virkeligheden begynder udvikling at betyde mindre og mindre for mig. Jo mere jeg opdager hvor tidsløs fantastisk en sjæl vi alle har, jo mere oplever jeg afvikling af traumer, som noget der kan gøre vore ophold her, mere behageligt. Men vores traumer har et formål – De udvikler os! 

Vi lærer ikke mindre, er mindre værd, mindre udviklede, mindre vidunderlige, når vi har traumer og blokeringer.

Vi har bare sværere ved at opleve os selv som vi er. Vi har sværere ved at opleve livet og verden fra et sted, hvor vi ikke er blændet af diverse slør og indbildninger.

 

 

 

Det vil da være dejligt at have færre traumer ja ! Men i stedet for at udvikles, kan vi altså vælge at acceptere:

  • Når vi accepterer, får vi øjeblikkelig fred – Selv i modvind.
  • Når vi accepterer, får personligheden hvile og kan nemmere slippe sine traumer.
  • Når vi accepterer, løber vi ikke længere fra os selv og kan begynde at rumme os selv og alle vores farver, mere og mere.

 

Jeg kan fortælle at jeg er DYBT taknemmelig for at være en passioneret og farverig kvinde.

Jeg elsker alle slags kvinder – alle guddommelige fysiske manifestationer af spændende strømme – Og jeg er glad for at være den jeg er, selvom jeg har en lidt til tider uharmonisk personlighed. Jeg har brug for eventyr, forandring, overraskelse, energi udbrud, udfordring(diskussioner giver mig mental udfordring. Diskutere KUN med min mand. Han er den eneste det giver mening at gøre det med og hvor jeg tryg nok) stilhed, fred, bestemthed, kærlighed, omsorg og skønhed. Alle disse ting og mange flere. Vi kan ændre os fra øjeblik til øjeblik. Og det bedst vi kan gøre er at nyde turen, fra et stille punkt :).

Kvindens eller det feminines evige forandring har længe været latterlig gjort og vi har LÆNGE forsøgt at blive mere ensformige, mere balancerede og egale.

Men jeg opfordrer til IKKE at hviske dine farver ud. Lad dem stråle. Accepter dem, så de kan ståle endnu mere. Det kan være at de lige nu stråler gennem et beskidt vindue, af illusioner om dig selv og livet. Selvfordømmelse, utilstrækkelighed, skyld skam. Det gør også at det sprutter og hakker lidt. Men jo giver dem lov til at stråle, jo mere vil du få lyst til at vaske vinduet. Du vil ikke vaske vinduet længere, fordi du skammer dig og syntes de burde være renere. Du vasker dem i din glæde og længsel efter at stråle ud til verden

Du er så lækker og dejlig. Også med en skæv personlighed eller farverig sjæl.

images-2

 

Accepter dig selv nu. Fuld af farver og lækkerhed. Alle de, der ikke har dine farver, eller tør være ved dem, kan være glade for at blive udfordrede og åbnet, ved at opleve dig.

 

GRATIS Feminin forståelse – samtale: Hvilke blokeringer generer dig og hvordan kan du få det bedre med dig selv, som du er lige nu og som en endnu mere sjæls strålende i dit liv. 

Torsdag d. 9.okt.2014 mellem 10 og 12. På Skype. Skriv til mig for at

book din samtale(15 min) :

anneli.lindeborgh@gmail.com

Book en personlig session formet helt efter dit væsen og dine strømme. Få en dybere forståelse af den du er, hvilke strømme du står for og hvordan du får dem integreret i din dagligdag. Og dermed selvfølgelig opnår større glæde, nydelse og frihed .

WOMB_HEALING_2

Feminin Frigørelses session 1 time hos mig i Kbh v.  800,-(700,-)

Fjernhealing m. afklarende ord på mailen efterfølgende 700,-

 

 

 

De kærligste hilsner Anneli