Det siger andre

Laura

“Siden min søn blev født for 2,5 år siden, har jeg haft følelsen af at han ikke rigtig følte sig tilpads på denne jord. Som tiden gik, manifesterede det sig i en ekstrem lydfølsomhed, især over for høje pludselige lyde.

Til sidst var det så slemt, at vi flere gange har været nødt til at gå hjem fra steder, da min søn har været bange for lydene.

Man må selvfølgelig gerne være lydsensitiv, men her blev det invaliderende både for ham og familien.
 Anneli fjernede nogle blokeringer, og efter kort tid var hans lydsensitivitet faktisk stort set forsvundet.
 Vi har lige været på ferie til badeland, hvor der ellers kan være godt med støj og høje lyde. Og han fortrak ikke en mine på et eneste tidspunkt. Han pjaskede blot rundt i vandet som en helt normal og glad dreng.”

 

Leene Møllegård

“Jeg modtog denne session(Skriftlig Clearing session)  for et par uger siden, den sparker bare røv, for at sige det mildt.”

 

Solbrit

“Bang.
Den går lige ind. 
Igen rammer du plet, hold kæft du er god.
Jeg genkender det SÅ meget det du skriver ☺
Tusind tak ♡”

Annemaria

“Kære Anneli

Tusind tak for en fantastisk god clearing session.
Du har ramt plet!
Jeg er utrolig glad for at du har fjernet hovedårsagen for mine blokeringer (entitet)
Jeg kunne mærke da du startede at arbejdet med mig fra dag 1.
Der er sket noget både i min energi-og fysiske krop.
Jeg måtte ligge mig hver dag,som er ellers usædvanligt for mig.
….
Jeg elsker at danse, jeg synes dine danse videoer rigtig gode og hjælper energi- flowet
Men jeg bruger også min egen musik og mine egne bevægelser.

Så jeg syntes jeg vil dele mine oplevelser med dig,som behandler.
Så må jeg sige der er sket så meget med mig allerede,siden d.5-4,så jeg er enig i med:
“Ny tid nyt liv” 
Hjertelig hilsen
Annemaria

 

Betina Holm

Kære Anneli

Vil bare lige lade dig vide, hvordan det går – for jeg er en af dem, som straks mærkede effekten af clearingen. Da jeg læste din mail forstod jeg, hvorfor jeg lige pludselig var kommet i en anden tilstand. Gråd trængte sig på uden nogen synlig grund – men gråden kom fra et andet sted, mærkede jeg. Men jeg vidste ikke, hvorfor jeg reagerede på den måde bare lige pludselig.
Jeg aede mit underliv, som har været igennem meget alene i dette liv. Fik et billede for mine indre øjne af, hvor vansiret det var og hvor stor overlast det havde lidt af de behandlinger jeg har fået fra blødningsforstyrrelser (pco) og endometriose.
Det gik også op for mig, hvorfor min krop har lagret så meget fedt, genstridigt spæklag som bare ikke vil væk, på netop dette sted. Den beskytter jo bare sig selv.
Det medførte en stor medfølelse for mit medtagne underliv og jeg siger bare tak til min krop for at passe så godt på mig. Jeg aer mit underliv flere gange om dagen i taknemlighed.
Jeg elsker min morgendans, som indtil nu har frembragt tårer og forløsning (regner med det fortsætter indtil jeg er udtømt, er jo blot på 3. Dagen)
Også vejrtræningen, det aktive og bevidste åndedræt, er virkelig godt for mig.
Og så har jeg et dejligt blødt tæppe, som jeg falder ned i, når jeg giver slip 🙂
…..
Hvor er det spændende 🙂
Så helt kort, jeg er i proces. Det er hårdt, men alt er som det skal være. Jeg vil jo så gerne have min indre eventyrerske (sådan ser jeg lidt min sjæl) tager føringen og får så mange dejlige oplevelser med fra dette liv som muligt.
Varme knus Betina

 

Inger

Anneli………. SPÅÅÅT ON!!! 😀 🙂 igen, igen i alt det, du har skrevet……. Jeg vil ikke gå ind i de forskellige dele af teksten, men bare sige, at der er så meget genkendelse og så meget forståelse for mig at hente i den….. 
🙂 T U S I N D T A A K 🙂 
Kærlig hilsen Inger

 

Marilene

“Siden sidst er der faldet mere ro på og jeg har fået mere klarhed”

Aya

“Det er så vidunderligt med clearingen.
Kan mærke så tydeligt, at der er enbfrigere strøm og at jeg nu har adgang til at udvikle områder, jeg før ikke havde adgang til. I dag har jeg, for første gang tydeligt, mødt mit indre barn. Jeg ser klarere og tydeligere billeder, når jeg går indad. Og jeg kan meget bedre åbne til visdommen der kan strømme op i mig….

Ååååh Anneli  Sprudlende glæde, kreativitet, mere overblik, let ved at synke ind og mærke moderen, mig selv… Alt sammen efter din clearing.

Såååå inderligt vidunderligt 

Kærligst, kærligst
Aya”

Aya

www.facebook.com/AyaBaddabaya

Amy

Hi Anneli!

You gave me a very in depth Soul Profile maybe five or more years ago.
It was amazing how much you were able to tell about me.
You knew that my most significant past life took place in South America. I *knew* this for a very long time. I grew up homesick for jungles and waterfalls, craving spices and fruits I hadn’t yet sampled.
You told me I was a Pleiadean soul and at the time, that was the only part of the soul profile that seemed ridiculous to me, because I had not yet educated myself on the subject of starseeds.
Since then I have come to learn much about it and I believe you are absolutely right. Thank you for being the first to alert me to my origin and mission.
You also told me that I sometimes travel to negative astrals in my sleep, which made sense of the strange other-world nightmares I would sometimes have. And you picked up on an experience I had with a leech spirit and knew that I had attempted to clear it myself, which is not something you “guess” someone has been through.
All this to say I really trust in your seeing abilities and I want to consult with you about something because I know you are truly gifted. 

 

Peter

Hej igen smukke Anneli, lige en lille hilsen fuld af glæde og huraaaa:-)
Det er så fantastisk at opleve, hvordan livsforhold og hindringer sådan opløses efter sessioner sammen med dig i denne fineste vibrationelle dans.
Jeg føler en tung vinterfrakke er blevet løftet af mit hjerte, og en meget lettere livsvej udsprunget af højere vibrationer er i smeltedigelen.
– tusinde tak!

Bogstaveligt talt lysere tider er indstrømmende

 

Karoline

“Det var en kæmpe oplevelse at være sammen med dig og de andre i de 3 timer og udveksle varme og kærlighed til hinanden. At få indsigt i mit nuværende hjemmeunivers har været meget berigende og har givet mig et indblik i en verden i mig selv, som bobler af liv og glæde. Jeg vil til hver en tid deltage i denne form for session igen, når muligheden opstår og glæder mig over, anneli kan gøre det muligt for mig at være en del af.”

 

Ida

Hei Anneli:-)

“Takk for utfyllende session, og beklager det tok sånn tid med tilbakemelding!
Jeg har bevisst gått med dette en stund i bakhodet for det er så “spot on”, og jeg har merket at ting går sakte og rolig fremover.
Jeg er ikke redd for å kreve min plass og ytre mine tanker og følelser slik jeg var….Takk for at du er til, og takk for all din hjelp og støtte <3″

 

Louise

 

“Hvis folk bare vidste, hvad en sjæleclearing gør for deres liv ville ingen tøve….Det ændrer virkelig ens liv! Det kan jeg kun takke dig af hele mit hjerte for!”

 

Lars

 

“Der er godt nok sket noget med mig siden jeg fik den første clearing hos Anneli. Jeg oplever langt større klarhed, fred og mindre besvær, drama og modstand i min hverdag. Jeg har lidt svært ved at forstå hvordan det virker, men må erkende at det gør.”

 

Ida Corr

 

“…information jeg gang på gang kunne nikke genkendende til. Det er svært at forklare den specifikke oplevelse og de følelser der umiddelbart følger efter mødet,det eneste jeg ka sige er, at det var en af de mest interessante og givende oplevelser jeg har haft !! Jeg vil klart anbefale denne “session”, der i høj grad giver mulighed for at kigge ind i sig selv,super spændende og lærerigt på en måde som kun selvforståelse og selverkendelse kan være det;) ”

kh Ida Corr   www.idacorr.com

 

Bettina

 

Jeg ville ønske, at alle fik sådan en behandling – sikke en verden, vi så ville få. Det ville gøre gavn på alle planer. På det personlige plan bliver man oplyst om nogle ting, som kan være svært at få information om på anden måde, samt healing, som gavner dybt. Dermed kan man foretage et godt spring fremad i sin udvikling. Og man får forståelse af, hvorfor andre reagerer, som de gør. Det giver en dyb ro. Dermed gavner man ikke kun sig selv, men også sine omgivelser. En win-win situation. Jeg kan varmt anbefale Anneli, som en meget kompetent Healer og Clairvoyant. Og kan varmt anbefale dig at få en session så hurtigt, det er muligt.

Bettina, Nordjylland

 

Henriette

 

“Når Anneli taler – giver det mening og hun har kunnet forklare mig ting omkring mit liv som ingen terapeut eller psykolog har kunnet. Fx var jeg – anden gang jeg kontaktede hende – så langt ude, at jeg følte, at hvis der landede et fnug til på mine skuldre, ville jeg bryde sammen. Skrev det til Anneli og hun ville fjernheale mig. Jeg vidste ikke, hvornår det skulle ske, men da jeg en dag kort efter, gik nede ved Frederiksdal på badebroen, blev jeg så træt så træt at det føltes som at gå i søvne. Kunne næsten ikke gå og tale. Tog hjem og lå på sofaen. Pludselig kom min energi og glæde tilbage. Rejste mig og begyndte at rydde op og lave mad… Jeg spurgte senere Anneli om hvornår hun havde healet mig og det var (selvfølgelig) på det tidspunkt…
Ved min første session og sjælsanalyse fortalte Anneli mig – uden at kende mig på forhånd – præcist hvordan jeg er og hvordan andre mennesker kan opfatte mig, hvilket føltes som en stor glæde.”

 

Keiko, New York

“Wow, what a session. I’m so blessed and grateful. You asked if I understand your comments about my firmness and standing my ground.  Now I’m remembering who I really am and why I’m here and I’m learning to soften more and more….

As I read your words I can feel the energy so strongly! What beautiful soul sisters and brothers I have! 

Thank you so much for this amazing reading. What a gift you are! I’ll be in touch again.”

Bettina Skotte

“Kæreste Anneli,

Dine ord fik mig til at græde!

Jeg har været sådan lidt…Hvad er nu det der for noget og mon det virker ☺
Inden vi begyndte tænkte jeg at jeg ville sidde. Uden musik…bare være. Så pludselig tog jeg min mobil og lyttebøfferne og fandt noget musik af Deuter. Og inden jeg vidste af det var jeg igang med at danse…..

Wow altså Anneli! Tusind, tusind tak. Både for sessionen her og for alt hvad du har givet gennem kurset...Jeg kan slet ikke få armene ned”

Bettina Skotte
bettinaskotte.dk

Karoline

“Det var en stor oplevelse at være i kontakt med anneli gennem fjernhealing og kunne med det samme mærke energierne imellem os. Efter sessionen var jeg meget afslappet men i løbet af aftenen og dagene efter dukkede en følelse af tristhed op. En følelse, som anneli fortalte var helt naturlig og en sund reaktion på de slør der blev clearet. Nu 1 1/2 uge efter føler jeg mig styrket og lader alle de følelser der dukker op blive en del af mig istedet for at lukke dem ude. 
Jeg vil helt sikkert benytte mig af fjernhealing med anneli igen, når denne session er helt integreret i mig. Tak anneli:)”

Bente:

“Kære Anneli! Der er nu gået nogle dage siden min healing og jeg har haft tid til at sanse dybere ind i de reaktioner jeg mærker.

Jeg mærker at det fysiske åbner sig mere for den feminine energi. Specielt min underkrop. Kan bedre rumme og mærke den mørke side af det feminine.

Mærkes også som livskraft og glæde. Mærker seksualenergien mere i min underkrop, lyst og sensualitet. Kan i det hele taget bedre rumme mig selv.

Føler jeg kommer mere og mere i kontakt med min livmoder, med jordens livmoder og forbundetheden med alle kvinder.

Gammel hukommelse om det feminines sande natur vækkes langsomt til live – overvældende.

Mærker også meget gammel frustration, irritation og vrede.

For mig har det være helt rigtigt at få healing gennem dig samtidig med at jeg læser og arbejder med bogen “Womb Wisdom”.

Mærker hvor vigtig en rolle det feminine spiller i det paradigmeskift der udspiller sig på jorden.

For mig knyttes det sensitive og de feminine mere og mere sammen. Spændende hvordan det får indflydelse på det, jeg laver i min virksomhed Sensitiv Frihed.

Oplever at det bliver positivt modtaget, når jeg i mine foredrag og kurser taler om det sensitive og det feminine.”

 

Peter Møller Ravn

“1000 tak til dig Anneli for at stille dine evner indenfor disciplinen “vibrationel dans og magi” til rådighed, således vi andre jordklodegængere kan nyde lidt for helt vildt max kompetent assistance til at komme på behagelig plads på hver vores unikke livsvej – keep up the good work Humørikonet smile ….og som de siger i reklamerne: “Aj altså, PRØV det….”

 

Irina Varnes

“Det er at få en session hos Anneli er som at blive bekræftet i at jeg er meget mere end bare krop, sind og følelser. Hun fortælte mig om nogle ting som ligger meget dybt og er ukendte for andre mennesker. Det er befriende og livsbekræftende at få svar på nogle spørgsmål som ikke kan fås hos terapeut eller psykolog. Anneli er super indlevende og har nogle fantastiske evner til at tage én med på lidt af en eventyr når hun laver en session. Hun har vist og inspireret mit til at gå videre på optagelse i en helt ny verden som findes indeni og det er jeg meget taknemmelige for.”

healingsmassage.net