Du må gerne transformere mig

Min sjæls træning ligger i hjerte chakraet, hvilket vil sige at min naturlige tilstand er at give og at min udfordring er at blot være til, modtage fra andre og livet og tillade andre at transformere mig.
Nogle gange hænger det mig ud af halsen, når jeg ikke giver plads til andre. Jeg kan blive træt og udkørt af at være sammen med andre, fordi jeg automatisk begynder at tro jeg skal være alt muligt for dem eller i deres øjne. Jeg glemmer gang på gang at det er okay at BARE være og at lade dem få plads til at give.
Det er sådan en gave at vi tiltrækker de mennesker, som arbejder med det samme som os selv. Så jeg sidder dagligt og kanaliserer budskaber, som jeg har godt af selv at lytte til.

I dag var der et budskab om at give uden at give. At give uden at handle.
Nu forstår jeg bedre hvorfor vi modtager i tusind fold når vi giver. Det er jo ikke i som denne verdens gængse version af at give, men ment som når vi giver fra hjertet. Dagens kanalisering viste hvordan at give fra hjertet foregår:

Vi åbner os for en given energi, vi tillader den at fylde os, være en del af os og transformere os = vi giver den til os selv. Når den fylder os, flyder den automatisk ud over vores bredder over til alle i vores nærhed og verden = vi giver til andre. Her med giver vi uden at give noget væk. Vi giver uden at handle. Vi giver til os selv og i os er hele verden.
Derfor modtager vi i tusindfold det vi giver, hvis vi giver som vi var ment til at give.
Når vi selv er fyldt op, vil vi elske at andre vil få det vi har.
Nærighed og misundelse kommer jo af at vi tror der ikke er nok til os.

Den misforståelse der huserer på jorden er at når vi giver, giver vi noget væk og dermed mister vi noget. Vi drænes dermed hver gang vi giver. Vi kender jo alle denne fornemmelse af ikke at orke at give eller ikke gide give noget af os selv. Og det er da klart hvis vi gør det ud fra devisen at vi mister noget hver gang.

Hurra for transformation. Jeg tillod i dag uden at tænke nærmere over det, en klient at transformere mig med sin energi. Jeg tillod hendes livsglæde at smitte af på mig, hvor jeg var træt og følte mig flad, og jeg blev opløftet i den grad.

At være behandler handler ikke kun op at transformere andre, men at tillade deres storhed at transformere os. Det giver os en fornemmelse af storhed, når andre lukker os ind og lader vores visdom gøre en forskel, det gælder for både klient som for behandler og i alle andre situationer selvfølgelig. Gensidig transformation.

Så er der jo også lige det aspekt der hedder “Er det farligt bare at åbne sig for andres indflydelse? Hvad nu hvis de overskrider mine grænser? Hvad hvis der sker noget negativt?”
Dette er en reel omtanke hvis man ikke mærker en klar intuition om hvad der tjener én, ja. Så lad os endelig tage den derfra, for det er jo lige dér jeg kommer ind i billedet og brænder for at vise dig vej.

Bare lige en bi note:
Hvis du i øvrigt tror der ikke er plads til flere alternative behandlere og af den grund holder tilbage med at blive selvstændig og succesfuld, tro om igen. Der er masser af plads til dig, mig og alle andre der vil bruge deres power i en spirituel profession.

Kys fra Anneli

Ps. Jeg tillader dig at transformere mig : ) Så læg endelig kommentarer hvis du har lyst.

6 Comments

  1. kære anneli
    tusind tak for denne blog!
    for inspirationer, der går lige i hjertet, og åbner op for storheden – og intetheden …

Comments are closed.