GIv slip og giv over

Mit hjem ser forfærdeligt ud. Jeg har lige gravet mig en lille plads på sofaen for at skrive lidt.

Helt til vi når til den 3. og måske den 4. indvielse(ikke i denne inkarnation for mig – ihvertfald ikke sidst nævnte) vil vi være udfordret af vores personligheds ambitioner, ønsker og begær. Det er en fortsat rejse hvor vi kan blive ved med at forfine personlighedens indblanding i vores gode intentioner.

Sagen er den at jeg er begyndt at tro og tale frygtelig meget om verdens tjeneste og at tjene Gud(hvem skulle have troet det, havde de kendt mig i mine yngre dage, hvor de ord ville lyde enormt kedsommelige og fremmede i mine ører ; ).
Ikke desto mindre har ønsket om at tjene Gud og verden fuldstændig overvældet mig. Jeg ønsker at tjene og gøre lige det Gud vil have mig til. Der er lige et problem…min personlighed har også en dagsorden!

Vi skal endelig ikke tro at bare fordi vi gerne vil redde verden og gøre store ting, at det er uden egoets ambitioner også. Se bare mig…

Jeg er på barsel. Jeg vil gerne tjene verden og Gud. Jeg ved udemærket godt efter hårde erkendelser, at JEG som personlighed ikke er den der skal tænke : “Hvordan vil jeg tjene?”.
Jeg skal tømme mig selv for tanker, ønsker og begær og tillade tomheden at fylde alt. Derefter, hvis jeg er heldig vil jeg begynde at høre/mærke min sjæl vise mig vejen til hvordan den ønsker at jeg skal tjene. Så langt så godt, selvom bare dette skridt er en rejse i sig selv og kræver en masse given slip og given over. 2 forskellige artikler. Tror jeg må have skrevet en del om dette emne tidligere.

Jeg tænkte at det var enkelt så snart jeg var begyndt at høre sjælens stemme inden i. Men nej!

Inden jeg nåede at se mig om, havde personligheden fået flettet sig godt ind i sagen.

Jeg har mærket at jeg skal tjene bl.a. ved at heale, cleare og lave sessioner for folk. I øjeblikket må jeg ikke tage penge for det, men donerer alle pengene til velgørenhed. På denne måde tjener både jeg og min klient et større formål. Dette er ikke min personligheds ide, men besked inde fra. Og det er en utrolig glæde for mig.

Straks kommer egoet og begynder at få ambitioner….

“Neij, hvornår kan jeg komme til at arbejde? Sover baby ikke snart så jeg lige kan få lavet en session? Listen bliver længere og længere og jeg vil altså meget gerne lige have lidt mere styr på det. Folk de kan jo ikke vente forevigt. Hvornår skal jeg få ryddet op eller kommet i fitnes center? Regne regne ud og planlægge.
Et par uger af det og konsekvensen er kommet. Nu får jeg ikke lov mere. Baby er holdt op med at sove middagslure og tal slet ikke om multitasking, som at chekke mail, mens han leger ved siden af. Baby er i ledtog med de indre verdener og skrapper op så snart jeg prøver at gøre anden end at være 100% nærværende.

I går gjorde det afsindig ondt inden i! FÅRK Gud hvad sker der for dig?! Her sætter du mig i gang med at tjene igen. Så snart jeg er fyr og flamme, lukker du alle sluser og jeg kan ikke engang mærke dig!!! Nettet går ned, ryggen gør ondt, så jeg ikke kan bukke mig ned og samle legetøjet op. Selv baby trækker sin healende øjne til sig.
ARG!!! Jeg bliver fa…sur nu Gud!! Jeg vil så gerne arbejde/tjene NU!!! og bare en lille bitte ting til… som at have et hjem der ikke flyver fluer i og flyder med tøj og legetøj, så vi falder over det!!! Det kan da ikke være rigtigt at de simple ting jeg beder om ikke kan gives mig. Bare 20 min. til at spise aftensmad uden der er nogen som vil have noget fra mig eller græder. Bare 20 min. om dagen til at meditere! JA det er jo ligeså meget for din skyld, så du har en tjener i nogenlunde balance!!

Okay okay! Jeg giver slip og giver over! Jeg dropper ALLE mine ambitioner NU!!
Jeg giver alt til dig. Du må tage alle mine goder og alt hvad jeg får er en gave. Det er mit mantra hele dagen!
Nu husker jeg det som du lærte mig tidligere: Det er ikke mig der skal ville noget. Jeg skal droppe at ville noget som helst. Det er dig Gud der skal ville noget med mig og ikke omvendt. Jeg må blive mere ydmyg! Jeg har haft masser af velbehag i dette og tidligere liv.
Mit liv er i forvejen det rene luxus i forhold til en verden i krig og hungersnød. Nej, jeg kan ikke længere lukke øjnene og dulme mit lukkede hjerte med luxus, rene lagner og anderkendelse fra andre. Jeg kunne godt før, men nu kan jeg ikke længere. Det har mistet sin betydning!! Mit hjerte bløder for denne verden. Jeg vil kun have de gaver og den luxus som er gevet mig fra dig. Ikke den der er tiltusket gennem selvcentrering.

Det eneste jeg kan gøre i denne smerte er at bede og overgive overgive mig. Overgive mig til “Hvis jeg aldrig kommer til at få noget tid eller rum til mig selv nogensinde igen er det ok Gud. Denne smerte er så stor, at den gør mig endnu mere ydmyg over for din plan. Hvis det aldrig holder op med at gøre ondt igen, vil jeg overgive mig til det”

Gud du ved at der er intet andet end smerte der kan få mig og min stædighed til at stoppe op. Så jeg forstår dig godt at du fucker det op for mig nu.

Egoet er utrolig snu. Personligheden vil gerne tage æren for vores tjeneste. Vil gerne bestemme hvordan og hvornår vi skal tjene. Vil gerne have sikkerhed for at vi i det mindste får det og det til os selv.

Og alt dette er OK. Det er blot et spørgsmål om at ville dybere ind i hjertet og i kærligheden. AT leve efter sjælens plan for dette liv. Vid bare at har du en aftale med Gud om fortsat at forfine dit formål på jorden er der ingen vej uden om. Din sjæl vil sørge for at spænde ben for personligheden så snart den holder for meget fast i forhold til planen.

Vi er ikke nød til at lide i støv, fattigdom og kedsomhed for at tjene verden og Gud. Men vi er nød til at slippe de personlige ambitioner for at åbne vores hjerte. For hvorfor er de der egentlig? Alle de ambitioner om karriere, bolig, oplevelser, anderkendelse osv?
D

Se på dit eget liv. Måske er du også i en fase hvor der kræves at du giver slip. VI kan forlænge eller forkorte disse faser ved at holde fast i det gamle eller samarbejde.
Mangee lysarbejdere vil gerne udleve deres formål og tjene verden, men tror at de stadig kan få lov til at bruge deres evner til at leve i overflod, bestemme tempoet, skabe livet ligesom de vil have det.
Nogle lysarbejdere kan netop dette til perfektion og underviser gladeligt andre i denne kunst. Andre derimod får ikke lov til dette af deres sjæl!

Jeg ved godt at mange bliver virkelig provokeret af dette…

Den nye tid der handler om at hæve niveauet her på jorden, handler derfor også om at mange sjæle har planlagt at droppe flere liv med lidelse, men også med egocentrering og behagelige inkarnationer. Nogle begynder mere og mere at ville leve i selvforglemmende tjeneste.

Tegn på at du er en af disse:

-Dine forsøg på at lykkedes med hint og andet smuldrer
-Du oplever stor lidelse inden i
-Du opnår ikke tilfredshed
-Hjertet gør ondt
-Ensomhed
-Troen på at der må være mere end bare at lykkedes

Disse symptomer er ikke nødvendigvis tegn, men kan være det.

Dette er ikke ensbetydende med at vi skal leve kedelige, lidelsesfulde og fattige inkarnationer, hvor vi ikke oplever nydelse og skønhed. TVÆRTIMOD! Når vi begynder at åbne hjertet til GUd, verden og vore brødre og søstre, begynder kærligheden at strømme igennem os ud til omgivelserne. Vi bliver en bro for det guddommelige til verden. Dette er i sig selv en KÆMPE ubeskrivelig glæde og nydelse.
Pludselig behøver vi mindre luxus, behag og goder til os selv. Det giver pludselig en større glæde at give det væk.

Nåh med pointen er kort og godt: Hvem er det der vil tjene er det dig som personlighed eller har du overgevet dig til at tjene på den måde som du nu bliver vist indefra din sjæl?
Begge veje er okay. JEg taler lige her til dig der har ondt i hjertet, der ikke finder tilfredshed, der savner Gud, der ikke længere ønsker at vandre isoleret på jorden med et hjerte der ikke er 100% åbent til at give dig den fulde oplevelse af at være fuldtud forbundet med det guddommelige og være et på en gang  betydningsfuldt og ydmygt værktøj for Gud på jorden

Nogle misforstår, når jeg taler om at forfine denne tjenste. “Jamen jeg tjener da meget i forvejen. Hvad mere har man tænkt sig? JEg skal da også leve mit liv” Ja ja bevares, jeg sagde ikke et ord om ikke at nyde sit eget liv, tværtimod. Det handler om forfinelse. Hvor meget er egoet indblandet i vores lys arbejde? Egoet kan sagtens være indblandet i selv de fineste intentioner. “Havd får jeg ud af det? Anderkendelse, penge, kærlighed, image, nåde fra Gud..you name it. Egoet er rigtig snu. Og bare fordi vi tjener betyder det ikke at vi ikke er manipuleret af vores ego.
JEg taler om at komme fra hjertet igen og igen. Vi kommer ikke automatisk fra hjertet selv om vi har fine intentioner eller hjælper til til højre og venstre.
Wow, mirakel at jeg fik lov til at skrive denne blog færdig!

Kærlig hilsen Anneli