Hvordan du bruger de Akashiske Arkiver til at ændre dit liv radikalt

 

 
 

I de Akashiske Arkiver, findes alle informationer om alt og alle igennem alle tider.

 

Med træning er det muligt at afdække disse begrænsede dele oplysninger. Der vogtes med stor sikkerhed af Akashiske guides.

 

Det er som at træde ind i et kæmpe bibliotek hvor al information er tilgængelig. Et sådant bibliotek er jo uoverskueligt, så derfor er det vigtigt at vide hvad du søge efter og kunne afkode den information der stilles tilgængeligt.

 

Der er ikke bare tilgængeligt for os, til blot at bladre igennem frit og bare for vores nysgerrigheds skyld. Men det er muligt at indhente relevant information, der er gavnlig for din udvikling og sjæls formål, til at ekspandere din bevidsthed og styrke din intuition. I det omfang, du vil kunne få gavn af det, på det givne tidspunkt.

Hvis vi ved hvad vi søger, kan vi gå ret direkte ind og finde lige præcis de oplysninger der gør at vi ikke fungerer optimalt i en given situaiton, altid gentager de samme gamle problematikke i vores liv, oplever blokeringer der ikke vil gå væk, selvom vi har være til 1000 forskellige behandlinger og kurser.

Vi kan gøre den der forskel som vi egentlig altid har drømt om, men et eller andet sted er begyndt at tænke, aldrig vil være mulig for os selv ” Det er kun de andre det kan ske for” Desillusioneret efter et livs forsøg på at skabe en ændring og bekræftigelse i en gammel overbevisning, der kun er blevet endnu stærkere.

Med de rigtige værktøjer kan vi trække de rigtige oplysning ud af arkiverne og få lov til at ændre på dem, hvis karmaen er til det. Vi roder aldrig med karma der ikke har udtjent sig endnu!! Vi kan få lov til at ændre oplysningerne, hvis karmaen er udtjent. overraskende nok, går vi rundt med en her bunke udtjent karma, som egoet bare ikke har haft lyst til at slippe selv, fordi den overlever på det trygge og velkendte – også selvom det ikke er det som gør os glad i længden. Dertil kan vi benytte en akasha arbejder, som på vores vejne, beder om de rette oplysninger, undersøger årsagerne og beder om rettelser, der optimere vores liv til vores højeste og bedste formål lige nu. 

Arbejdet i sig selv er ret enkelt og tager ikke så længe at udføre. Vores system arbejder forskelligt og aktiverer ændringerne inden for dag eller et par måneder, alt efter vores egos tilknytning til de gamle modeller.

For at sikre at ego kernen IKKE HÆNGER I bremsen for længe, kan tilføres enkel, nem daglig fysisk energi arbejde ugerne efter “clearingen”. så vi kan være sikre på at opleve  ændringerne i dagligdagen inden for 3-4 uger.

images

På hvilke konkrete områder kan du bruge Akasha arbejdet til at skabe en omfattende transformation?

AFDÆKKE SJÆLENS REJSE OG FORMÅL
AFDÆKKE DETTE LIVS FORMÅL
SE OG FORSTÅ DIN SJÆLS OPRINDELSE, KVALITETER OG EVNER.
AFDÆKKE ÅRSAGER FRA TIDLIGERE LIV
AFDÆKKE BETYDNINGSFULDE OG STYRENDE ÅRSAGER ÅRSAGER FRA DETTE LIV.
AFDÆKKE OG FJERNE UDTJENTE KARMISKE BLOKERINGER 
AFDÆKKE VISDOM SOM DIN SJÆL HAR SAMLET GENNEM MANGE LIV
SLIPPE GAMMEL, SMERTE, VREDE, LÆNGSEL, ANGST M.M. SOM HAR LIGGET DER I LIVSTIDER OG I NOGLE TILFÆLDE FRA FØR JORDEN
KENDE TIL DINE SJÆLEGRUPPER FRA ANDRE PLANETER OG VERDENER, SÅLEDES AT DU IGEN KAN FORBINDE DIG MED HJEMUNIVERSET ENERGI OG KVALITETER. DET ER SOM AT KOMME HJEM, OG SOM AT DU KAN VÆRE ENDNU MERE HER HVOR DU ER, I STEDET FOR SJÆLEN DER SØGER TILBAGE.
FJERNE ÅNDER/ENTITETER DER PÅVIRKER DIG, DIN FAMILIE ELLER DIT HJEM NEGATIVT.
FJERNE GAMLE LØFTER OG BINDINGER TIL ORGANISATIONER OG SEKTER FRA TIDLIGERE LIV.
FJERNE STYRENDE PROGRAMMER, SLØR, IMPLANTATER, ENTITETER DER SKABER FYSISKE UBALANCER M.M.
FINDE UD AF OM DU ER PÅ EN VEJ DER TJENER DIG ELLER HOLDER DIG FANGET I GAMLE BEGRÆNSENDE MØNSTRE.
STYRKE DIN INTUITION OG SJÆLS BEVIDSTHED
SKÆRPE ÅNDELIGE EVNER – FJERNE BLOKERINGER DER HÆMMER DEM
GØRE DIG TYDELIGERE I HVEM DU ER OG DIN UDSTRÅLING STÆRKERE
FYLDE DIG UD MED MERE SJÆLS ESSENS, HVILKET GØR DIG MINDRE SÅRBAR OVERFOR STEMNINGER OG OMVERDEN
GØRE DIG STÆRKERE TIL AT STÅ FREM I VERDEN.

 Anneli Lindeborgh

————-

Få din egen Skriftlige Session!

 Vi går til roden af problemet, afdækker årsagen og kan fjerne den, helt nede i sjælens og kroppens DNA…

 

LÆS mere her….