De 3 Strålende skønheds nøgler

 

 

-Bryd igennem til ACCEPT af dig og din krop

Kære kvinde 28754_123350674490946_1702639385_n

Kender du det? Du står foran spejlet og ser kritisk på dig selv ELLER du undgår spejlet, for ikke at få nedtur.

Det kender jeg! Mange år med selvhad og kritik af min krop. Og det på trods af at der var intet i vejen med min krop! Som jeg blev ældre og kom mig over bl.a. en spiseforstyrrelse, blev selvhadet mindre, men kritikken af kroppen fortsatte.

Efter 25 års selvudvikling, skete der først rigtig noget nyt, da jeg begyndte at se på kroppen med feminine øjne. De øjne der hidtil have betragtet, var så at sige den gamle maskuline måde, med at have en skabelon og forsøge at proppe mig selv ind i den. Der ville altid være noget der var godt nok og I øvrigt var jeg bare slet ikke værdig til at være synlig i verden.

Med den feminine metode jeg nu har fundet, bliver der ENDELIG fred og plads til at være mig!! Det er SÅ mærkeligt at jeg først opdager det nu. For nu virker det bare så naturligt at det må være sådan.

Folk har sagt “Du skal elske dig selv og du skal passe på din dyrebare krop!” Det har bare virket …nyttesløst på en måde, når jeg og den nu var så håbløse.

 

Løsningen var for mig at det skulle komme indefra. Helt indefra. Derudover skulle længslen efter at komme hjem være stor nok, til at overskride de grænser der var.

Jeg vil gerne dele metoderne med dig, men først vil jeg lige høre….

 • Er du tilfreds med dig selv?
 • Er du elskelig afhængig af, hvordan du opfører dig og hvordan din krop ser ud?
 • Er der noget du vil ændre, for at du er god nok?
 • Er du tilstrækkelig som du er?

 

Sagen er at vi må komme selv-kærligheden ind i en helt ny kontekst og ikke bare i den gamle firkantede box, hvor vi bare må træne vores tanker til at tænke godt om os selv. Det er godt, men der er mere…

 

Så hvad der egentlig mangler er din evne til at kunne åbne dig, for ja dig!!

Med den gamle metode, lukker du dig hele tiden ned, for din egen sjæls kærlighed.

I det følgende vil jeg komme med nogle meget vigtige punkter til:

 • At åbne dig
 • Fylde dine celler med den kærlighed du længes efter
 • Lade kærlighed afløse kritikken
 • Omfavne den du er, som er FANTASTISK!

———————-

GRATIS samtale om hvordan du kan kan lade din skønheds essens stråle igennem og ud i verden.
Følg linket øverst i højre side til GRATIS samtale og skriv efterfølgende for at booke din tid på Skype.
anneli.lindeborgh@gmail.com

                   ———————-

Først skal vi forstå at kroppen og Gud ikke er seperate! Kroppen er en del af Gud. Bare MODER GUD, om du vil.

Vi kunne kalde den Gud du hidtil har søgt for FADER Gud, bare som forsøg, hvis du syntes.

Lad os nu antage at du har en dyb længsel efter Moderen.

Hende som din krop er forbundet til og kommer fra. Hende som er i alt og repræsenterer jorden og kender indefra, al den lidelse du har oplevet. Hende der altid har været med dig i alting. Hende der kan omfavne dig med omsorg i din dybeste sorg.

Har du hørt om hende? Kan du huske hende i dine celler? Chancen for at du har glemt hende er meget stor, hvis du ikke elsker dig selv og din krop.

Vi er trænet til at se Gud og stræbe efter “ham” som noget uden for os selv, noget højere og lysere. Noget vi skal udvikle os for at komme i kontakt med!!!

Lad os bare sige at Moderen er her lige nu, også med alt det mørke du rummer. Alt det egoistiske du har gjort. Alt det grimme. Hun er med i det. SAGEN ER BARE:

LUKKER DU HENDE IND I DINE CELLER????

Jeg troede at min største sorg var at jeg var forkert og grim og dermed seperat fra andre og Gud!

Men faktisk var svaret at jeg følte mig GRIM og forkert når jeg kikkede på min krop og mærkede mine legemer, og cellerne da var tomme for indre liv/levende kærlighed/Gud. I bakspejlet kan jeg se, at det var det der manglede, altså livet I cellerne(ligesom barne hud der stråler intenst eterisk liv og skønhed), jeg tolkede det bare som grimhed og forkerthed = ensomhed.

 

SÅ det leder mig til at fortælle dig om, hvad jeg gør nu for at fylde mine celler med Gud/kærlighed og skønhed. Jeg gør det hver dag og det skaber en tilstand der er langt skønnere end den jeg troede jeg ville have, hvis jeg blev smuk og god nok.

Den fylder min hverdag med mening, glæde, nydelse, forståelse, empati, kærlighed, mod, virketrang og humør. Den gør at jeg ikke længere længes efter noget i det fysiske, borset fra remedier til livets opretholdelse.

Fordi cellerne fyldes, føler jeg mig tilfreds og fyldt op med det der betyder noget. Og de ting der før betød noget, er mindsket sin betydning!

Her kommer de 3 STRÅLENDE skønheds nøgler:

1. Dans hver dag 15 min(også når du ikke har lyst)

 • Det er den nemmeste måde du på kort tid kan fylde dine celler med kærlighed, lys og liv og skønhed. Og hvorfor var det vi skulle det? Fordi så FØLER vi os levende, frie, smukke og værdige uanset hvad kroppen ser ud.
 • Husk at danse indefra og ud. Ikke efter hvad hjernen fortæller dig. Lad Moderen strømme fra jorden og gennem dig og danse gennem dig. Du skal ikke bestemme, hvordan hun ønsker at bevæge din krop!!! Hun bestemmer og må gerne være erotisk. Dette er vigtigt!
 • Begynd idag!

 

2. Indtag din mad BEVIDST

 • Forbind dig med alt du indtager forinden
 • Det du indtager bliver til dig. Skaber din fysiske oplevelse her.
 • Giv det opmærksomhed og kom gerne i samklang med det inden du indtager det. Dette skaber en harmonisk optagelses proces. Du kan også fylde maden/drikken med lys o.l. inden.
 • Således ophæver du den tilstand af chok, der får dig til at spise uhæmmet/ikke-nærende eller ikke spise.
 • Sæt dig med din mad. Betragt den, træk vejret og glæd dig over den. Mærk den. Indtag med glæde og taknemmelighed. Nyd hver mundfuld.
 • Tillad dig selv mere og mere nydelse i dit liv. Berøv ikke dig selv for de ting der giver dig indre liv, fylder dig med glæde og lyst til livet. Træn din evne til at rumme mere og mere nydelse og dermed mere kærlighed, visdom og lys.
 • Mærk at du mere og mere ønsker sund og nærende mad. Dit system bliver mere levende, sensitivt og du bliver gladere

beautiful-food-heart-inspiring-love-Favim.com-277193

Der er selvfølgelig en masse der er svært at få med I dette korte brev til dig og en masse der opstår for dig på rejsen. Derfor vil du længere ned finde et RIGTIG GODT TILBUD, til dig, for at støtte dig I en rejse, hjem til dit smukke selv. Gå bare til bunden, hvis du vil læse mere med det samme.

ELLER LÆS MERE HER

 

3. Forbind dig med alt og alle levende. Du er ikke alene!

 • Den største ilusion, er at vi er alene. Det er den aller største smerte vi bærer, at vi er seperate og kan måles ift. Andet/andre. I vores dybeste, ved vi på celleplan at vi er ét med alt og med Gud. Så denne løgn skurer så dybt og vækker hver dag vores længsel efter at vende tilbage. Altid er dette savn vores ledesnor og indtil vi opdager hvad den virkelig søger, vil vi projicere den ud på alverdens fysiske ting(job, penge, partner, succes, skønhed osv.).
 • For at forbinde dig igen, til din skaber, dig selv og alt levende. Gå da til livmoderen(hara centeret).
 • Begynd en ny opdagelse af livet her. En opdagelse af din forbundethed til jorden, alt, alle mennesker, gennem dette center. Når du dømmer dig selv eller andre og dermed sepererer dig, kan du skabe genforbindelsen, ved at flytte din opmærksomhed til livmoderen(livets moder) og se/mærk din forbindelse til den anden, andet, jorden.
 • Træn denne forbindelse dagligt. Den er der, men du skal lige kunne mærke den igen. Det tager tid blokeringer i underlivet samlet gennem mange liv. Så giv det tid til at udfolde sig, selvom det kan gå hurtigt.
 • Gør det til en vane at bringe din opmærksomhed til livmoderen, træk vejret og lad området åbne sig for at moderen i jorden kan stige op og tage bolig i alle dine celler.
 • Hun venter kun på at DU tillader hende at sprede liv, kærlighed og skønhed i alle dine celler.

——————————————————–

Tillad STRÅLENDE SKØNHED gennem dig selv i dag, ved at gøre plads i din daglige rutine til disse 3 simple øvelser:

Dans, indtag og åben for bevidsthed om livmoderens dybe dybe forbindelse visdom og kærlighed. Dette kan ikke forklares, men må opleves. Oplev at du åbner og fyldes med magisk liv i alle celler. Lidt efter lidt ja, men rejsen er vidunderlig omend udfordrende, fordi du endelig mærker, at det er DIG der nu kan vælge at trække Gud til dig, ind I dig. Du skal ikke længere vente på frihed, glæde, fred og at være god nok, smuk nok. Gør det, selvom du måske ikke helt forstår hvorfor det skulle hjælpe, men det egentlig mærkes godt.

Du er nu fri til at stråle Gud, kærlighed, skønhed, frihed, lys osv. Igennem dig og ud til verden.

Jeg håber du kunne bruge disse ord. Hen ad vejen opstår der modstand, spørgsmål, tvivl og ubehag. Det er helt naturligt.

Jeg elsker at støtte kvinder i denne opvågnen og bevidstgørelse af sig selv, som guddommelige væsner, på deres helt særegne måder. I den proces kan det selvfølgelig også være svært at undvære vejledning.

 

Til dig der:

 • Er træt af at kritisere dig selv og være utilfreds med din krop
 • Ønsker at huske hvem du virkelig er
 • Ønsker at ÅBNE for skøneheden og lade den strømme ud i alle dine celler.
 • Er klar til at omfavne dig selv i værdighed, kærlighed og omsorg

 

Book en personlig session hos mig. LÆS MERE   eller direkte på anneli.lindeborgh@gmail.com

 

Kærligste hilsner Anneli

 

www.nytidnytliv.dk

Anneli af Sus-lolland