Awakening songs – online

1936177_10154144553556670_5909616079295709849_n

 

Awakening Songs

Stemme og sang træning 

21 intensive dage med Online undervisning – meditation, leg og udforskning.

 

Til dig der vil:

 • Slippe spændinger, overbevisninger og vaner der begrænser dig i forhold til din stemme og udtryk.

 • Udfolde dig frit og bryde grænser for hvad du må og kan

 • Have teknikker som igen og igen kan åbne til det sted i dig, hvor du er legende og fri.

 • Savner muskulær støtte kraft til din stemme

 • Har svært ved at finde lyst til at lære stemme teknik eller bruge støtten så du undgår slid, anstrengelse og spændinger ifm. stemmen

 • Blive bekendt med og tydelig med DINE særlige evner og kvaliteter

 • Være tryg og tilfreds med dig selv, som du er og med den stemme og udtryk du har

 • Slippe gamle begrænsende overbevisninger og vaner ifm. stemmen

 Karina
“….Jeg er overrasket over hvor meget det gør for mig og hvor meget jeg mærker mere af MIG, når jeg sidder og høre/læser dagen, du har lagt ud.Jeg ELSKER den måde du formår at formidle det på, om det er på skrift eller gennem din stemme og din krop og jeg er Så taknemmelig for at min vej er krydset henover det du kan, det er så fint, så smukt og så feminint.Jeg vil til enhver tid anbefale kvinden der tør og er klar til at udforske sig selv indeni og tør få sig selv mere frem i verden, til at prøve Awakening songs eller en anden session, som du udbyder.De bedste, varmeste og kærligste anbefalinger herfra !”
Linda
“..Og så var det jo bare en vild fed rejse, en oplevelse al carte hvor jeg fik min stemme hjem, tændt og vakt til live – ikke bare som en lyd fra mig – men bestemt osse – men osse som en lyd på vegne af Mama Gaia.
Awakening songs har den kombination af teknik, eksperimenteren og frihed som passer mig bedst, når jeg skal tage læring ind – især på områder hvor der er angst og præstation i. Anneli gør sig ik til nogen gammeldaws lærerinde, uinvolverende og med facit der skal efterleves. Hun gør opmærksom på, at selvom hun er underviser/facillitator så er hun osse elev og til stadighed på vej. Hun tør derfor være åben og sårbar ift sine egen udfordringer med sin stemme og sit udtryk i verden og hun deler derfra hjertelig og autentisk af sig selv. Jeg kan varmt anbefale kurset og Anneli”

 

“Jeg kommer til et sted i mig, hvor jeg virkelig godt kan li at være. Hvor jeg godt kan li at være mig”

 

 

Modul 1

 

 • Gennem daglige videoer, skriftlig vejledning, meditationer og stemme/sang øvelser går du på opdagelse i dig selv og din stemme.
 • Du har muligheden for at bryde grænser og dele optagelser af dig i fb-gruppen, hvis det tænder dig. Det er ingen betingelse. Alle tiltag modtages med kærlig støtte.
 • Du opdager dine vaner forbundet med stemmen. Det du imiterer når du er bange for at være dig, de masker du påtager dig. De mekanismer og tilbageholdenheder der blokerer dig. Hvad det er i dig som holder dig tilbage.
 • Du mærker og tillader dig at mærke det der længes efter at blive udtrykt og hvordan du ønsker at blive mødt og folde dig ud i verden
 • Du frigiver gamle overbevisninger om hvem du er og hvad du må med dit udtryk og væren.
 • Du smelter gamle pinligheder og stivheder ift. hvad du tør dele med andre og hvor langt du tør gå i at være autentisk i dit udtryk.

 

 • Via gennembrud til den naturlige stemmekraft mærker vi forstærket lyst til at synge og/eller bruge stemmen som en stor og naturlig del af det at leve.
 • Vi opdager hvordan vores stemme hidtil ikke har modtaget den støtte nedefra som den har brug for og derfor ikke har kunne være fri, ubesværet og let.
 • Vi lærer enkle basale teknikker i den fysiske støtte, så vi kan fysisk understøtte vores stemme. Undgår spændinger, smerter, træthed og ved at arbejde rigtigt med kroppen tydeliggør hvem vi er for os selv og verden.
 • “Støtten” (muskel funktionen i torso) er vores ven : Afhjælper spændinger i halsen, forceret lyd, smerter, træthed, flad klang. Feminin støtte er skridtet videre. Feminin støtte kombinerer normal støtte funktion med skødets afspænding + støttende opadbevægende kraft til udfoldelse. En elev kaldte det : ” Nu føler jeg pludseligt at det bare er så dejligt at være mig. De tilstand vil jeg gerne have mere af”.
 • Vi udforsker andre teknikker der kan skabe variation vores klang og udtryk
 • Vi opdager i forløsningen af musklerne i bunden af kroppen, at vi frigør rum til lege og at vores udtryk, stemme og sang bliver mere frit og glædesfyldt. Kreativt flow frigives.
 • Vi genvinder styrke og autoritet i vores stemme og i vores udtryk i verden.

 

Fra det sted i os hvor alt falder på plads og vi er som kommet hjem, kan stemmen udfolde sig ubesværet og legende

Video om at grounde stemmen i kroppen 

Se den HER

c8bb71b6-d9c3-4c84-b31b-c5f83609c5ec

 

 • I modul 1: Møder og erkender vi den del af det der gør at vi modarbejder os selv og ikke understøtter med vores stemmekraft. Vi finder stor glæde i alt det vi opdager og frigiver mange gamle vaner og overbevisninger.

 

 • I modul 2: Lærer redskaber der rent fysisk understøtter stemmen og os. Vi får fat i vores stemme kraft, power og mod til at stå frem som dem vi er. Stadig lyttende til hvad vi ønsker at udtrykke, med voksende bevidsthed om hvordan vi kan forstærke lysten, passion og komme “ud af hovedet”.

 

Jo mere vi slipper musklerne i maven og bækkenet og tillader jord kraften at stige op i os,  jo nemmere kan kroppen  arbejde for os. Dvs. kroppen bliver friere til at arbejde sundt og støtte stemmen, når vi ikke bruger nær så meget energi på at spænde musklerne og holde gamle følelser skjult.

2043560331-Day-30-Singing-Quote

 

 

Vi kan bruge mange år på at lære at slippe vores muskler og bruge støtten, hvis vores traumer modarbejder holder godt fast i musklerne. Derfor kan det være en fordel med et holistisk syn på sagen, således at vi anderkender modstanden for hvad den går ud på i sin kerne og hjælpe den med at forløses så vidt vi er parate til det.

 

 

 

SE_Holiday_Billie_2014-03-10_insta_valencia

 

 

 

 

 Pris

Modul 1 : 650,-

Modul 2 : 650,-

Køb HER

 

Du får:
 • 21 dages intensiv Online træning.
 • Dagligt en mail til din undervisning – videoer og skriftlig vejledning.
 • Skriftlig undervisning der guider dig til de enkle øvelser
 • Blive tilknyttet en strøm det heler og transformerer

as5-med ramme

 

 

 

 

Online forløbet strækker sig over 21 dage.

Hvis du ikke når det én dag er der mulighed for at samle op. 
På forummet kan du stille spørgsmål, få opbakning og vil ud over forløbet, kunne modtage yderligere videoer og vejledning.
Du har adgang til materialet min. 1 måned efter forløbet slutter og kan downloade øvelserne.

 

Min erfaring:

Jeg har sunget siden jeg var lille. Har optrådt, indspillet, skrevet musik internationelt og i Dk. 

Elsket det fordi….ja af så mange dejlige årsager du nok selv kender også.

Hadet fordi alt det der ikke flyder, selvkritikken, det stivnede liv, spændinger, smerte og magtesløshed og tvivl på hvad jeg har gang i, bliver tydelig også.
I 10 år har jeg levet med sang og sangskrivning som mit erhverv. Det var en livslang drøm der gik i opfyldelse at kunne udgive plader, optræde for mange mennesker, få accept af min kunst og anderkendelse. Det var også opslidende fordi jeg følte at jeg ikke kunne leve op til mine egne forventning til mig selv og jeg ikke kunne (set i bagspejlet) slippe nok og tillade mig at lade musik og kraaft flyde frit i mig. Dermed mistede jeg glæden ved at synge og skrive musik. Derfor stoppede jeg for 8 år siden og skabte et liv som clairvoyant og terapeut i stedet. 
Når jeg arbejder med stemmen nu, må det bare være uden dominerende indflydelse fra hovedet. Stemmen og musikken MÅ opstå i kroppen og få lov at passere igennem uden censur derfra. Musikken blir tom og ligegyldig for mig uden. Mentale evner og idéer kan være super at drage ind i processen når vi klargør produktet, efter den første spæde skabende del af processen. Det er primært denne jeg arbejder med for tiden.
Kh Anneli

 

“….Kan mærke så tydeligt, at der er enbfrigere strøm og at jeg nu har adgang til at udvikle områder, jeg før ikke havde adgang til. I dag har jeg, for første gang tydeligt, mødt mit indre barn. Jeg ser klarere og tydeligere billeder, når jeg går indad. Og jeg kan meget bedre åbne til visdommen der kan strømme op i mig….

Ååååh Anneli  Sprudlende glæde, kreativitet, mere overblik, let ved at synke ind og mærke moderen, mig selv… “

Aya, Deltager på Awakening Songs 1

 

“Jeg har lige set de videoer det er at se, for mig, i dit forløb 
Jeg har sunget og grædt og leet med dig og mit hjerte er så rørt 
Jeg synes du er helt vildt fantastisk! ..
Jeg glædet mig endnu mere til det her forløb nu
Jeg elsker at du gør det hele sårbart. I dit hjem, uden fancy pantcy glimmer og udstyr. Det er dig, og mig og andre kvinder. I vores stuer og køkkener. I jogging og nattøj, med ulet hår, legende børn og morgenforvirrede mænd, eller helt alene
Se det er det uopstyltede der er smukt og inderligt og kærlighed 
Åh jeg kan ikke finde de rigtige ord…. haha….
I love it! Og jeg elsker dig! ~og glæder mig til at komme til at elske og stå ved mig, endnu mere ~ fuld ud”
Deltager på Awakening Songs 1

 

Disclaimer

Jeg lover hellere for lidt end for meget.
Der vil være masser og læring og udfoldelse for dig.
Enhver deltager har ansvaret for sit eget forløb og oplevelse. Al deling i fb-grupperne foregår i ansvar for egen oplevelse.
Kritik af andre eller negative vibes holdes uden for vores forum. Du er velkommen til at bede om min hjælp, hvis du trænger.
Ved køb af både Modul 1 og 2 er det muligt at betale forløbene i rater. NB: Ved tilmelding committer man sig til at betale HELE beløbet.

 

 Start allerede nu her