Pengene tilbage!

NYT NYT NYT!!!

 

Fordi jeg ved det virker – Tør jeg sælge et produkt og bruge tid på arbejdet med dine sessioner og love dig dette!!!

Jeg tror så meget på dette produkt, at du får PENGENE TILBAGE (på tilbudet herunder), hvis du ikke, efter endt forløb har opnået en bedring ift. din specifikke udfording og/eller endda i livet generelt!!!

img_0434

 

“AwakeningDance – All in version”

 

Indkluderer:  2 Sessioner, Awakening Dance Online Forløb og en pengene tilbage garanti!!

 2 Skriftlige sessioner:

Klarsyn - Svar på dine spørgsmål. F.eks. Sjæls formål, sjæls oprindelse, særlige skjulte evner og kvaliteter, engle- stjerne menneske spørgsmål, årsager til et problem, hvad du kan gøre i en given situation, hvordan du opnår et givent resultat(ingen fremtids forudsigelser).

Beskriv evt.kort et par temaer som jeg stiller ind på og fortæller dig årsagerne til og hvad du kan gøre selv for at komme videre

Feminint åbnende og forløsende transformerende energi arbejde, sættes i gang og forløser dit energi system allerede fra starten i din session inden du påbegynder forløbet og du fortsætter selv energi arbejdet igennem dit forløb.

Akashisk clearings arbejde, hvor vi fjerner el gamle blokeringer i dit system fra dette og tidligere liv, som begrænser dig og skaber forhindringer for dig i dit liv.

Du skal intet foretage dig. Vi aftaler ikke tidspunkt. Bliv hvor du er og lad bare mig udføre arbejdet :) .

Efterfølgende modtager du en mail fra mig, med beskrivelse af de blokeringer vi har fjernet (JA! Det kan godt gøres på afstand, uden vi møder hinanden, uden jeg ved noget særligt om dig, uden vi aftaler tidspunkt og uden du ligger samtidig og slapper af, som i almindelig fjernhealing – Dette er ikke almindelig fjernhealing, omend nogle mærker med det samme at der er blevet arbejdet)

(Mulighed for facetime/tlf i en del af din session, hvis det foretrækkes og vi vurderer at det vil være bedre end en udelukkende skriftlig session.

Dette kan være godt, hvis du af en eller anden årsag, har brug for at møde mig face to face, beskrive din situation verbalt eller hvis problematikken af en eller anden grund kræver, at jeg ser dig eller hører nærmere.

Det er ikke muligt at lave hele sessionen pr tlf, da en del af arbejdet laves bedst i stilhed)

 21 dages Online transformerende danseforløb:

Du trænes i simple bevægelser der vil vække livsenergien i dit bækken – Dit livs fundament, krops- + sjæls bevidsthed og kilde til energi.

En portal åbnes gennem dette arbejde, til dit selvværd, livsglæde, frihed til at være DIG, bevidsthed om hvem du er, hvad du har brug for og hvad du ønsker at skabe i livet + kraften/modet til at gøre det. For blot at nævne nogle få ting.

Forløbet er også egnet til erfarne dansere, undervisere, krops terapeuter, yoga lærere m.m. Træningen vil blot gøre dit eget arbejde og undervisning dybere og bredere.

Kan udføres lige når det passer dig! Du styrer selv dit forløb. Det anbefales dog at du følger det i de 21 dage, som det består af, for at få det fulde udbytte af din investering.

Forløbet træner dig i at flytte energi i kroppen, skabe flow og dybe forandringer for dig selv løbende også videre i dit liv. Det gør vi gennem helt enkle øvelser, der kan udføres selvom du har fysiske skavanker. Vi skræddersyr gerne forløbet til dig, hvis du har særlige begrænsninger/hensyn du må tage ift. bevægelse. Forløbet er daglig undervisning i selvhealing gennem dans kort fortalt. Du kan danse når på dagen du ønsker, til den musik du selv tænder på. Jeg anbefaler min 15 minutter dagligt, med dine øvelser.

Du modtager dagligt adgang til en ny dansevideo og kort tekst som instruerer dig i dagens øvelse. Vi kommer rundt om en her del forskellige åbninger til skønhed, nydelse, sexethed, glæde, udstråling, ro, give slip, power, styrke, sarthed, elegance m.m. Alle forskellige kvaliteter og evner, som du allerede rummer og kan booste i din krop og udstråling. Undervurderede tilstande, som giver meningsfylde og livsglæde.

Forestil dig at kunne tænde for disse tilstande selv. I situationer hvor du er nervøs, selvkritisk, nede, depressiv eller andet, kan du bevidst TÆNDE for den kvalitet der gør DIG stærk. Det giver en uovervindelig selvbevidsthed der giver plads og rum til DIG, din udfoldelse i verden, med andre, alene OG giver andre plads til at være fri og sig selv med dig.

Adgang til lukket fb-gruppe 

 

Med mulighed for at dele, stille spørgsmål og modtage klarsyn ad libitum gennem hele dit forløb.

Jeg poster jævnligt live videoer med inspiration og undervisning.

 Pengene tilbage garanti

 

Hvis du efter fuldført forløb og 4 uger efter din opfølgende session, mod al forventning endnu ikke har oplevet nogen bedring ift. dine specifikke udfordringer og/eller i dit liv helt generelt, vil jeg med glæde og helt uden sure miner, give dig alle din penge tilbage.

Jeg tror så meget på dette produkt og har endnu ikke oplevet at nogen ved endda blot 1 session + gennemført forløb på 21 dage, ikke har oplevet en dyb forandring. Derfor har jeg intet problem med at give pengene tilbage, skulle det ske.

Jeg vil blot med interesse høre nærmere om hvordan forløbet er gået, da jeg med stor nysgerrighed gerne vil afdække hvad der har hindret et gennembrud!

Du opfordres til at kontakte mig, hvis du gennem dit forløb ikke oplever en udvikling, så jeg kan guide dig i den rigtige retning.

Mulighed for at jeg scanner dig inden du booker - Hvis du er i tvivl om dette er noget for dig eller der er noget vi kan gøre for dig, er du velkommen til at skrive til mig og høre om jeg kan hjælpe dig i din specifikke situation. Jeg mærker straks om det vil være en god/brugbar session/forløb for dig og svarer altid i din bedste interesse, da det også er min. Det er kun sjovt at arbejde, når jeg kan mærke at vi har en god indgang ind i dit energi system og dine evt. problematikker og har mulighed for at gøre en betydelig forskel.

Pris: 2950,-  (Inkl. 2 sessioner, Online Forløb og garanti)

Mobilepay: 31379682 
Eller
✨Konto nr. 3501054852 reg 9173 

Kh Anneli
www.nytidnytliv.dk

 

anneli-dans