Persondata politik Om cookies

NY TID NYT LIV PASSER GODT PÅ DIN DATA 

Som du nok allerede har hørt, træder en ny europæisk persondataforordning i kraft den 25 maj 2018. Den nye persondataforordning skal værne om dit privatliv og beskytte dine data.

Vi bruger udelukkende dine kontaktoplysninger til at sende dig nyhedsbreve. Vores nyhedsmails sendes gennem Simplero og Mailchimp hvilket betyder, at din mailadresse ligger i vores database på deres server. Vi vil aldrig give eller sælge din mailadresse videre, og vi har heller ikke givet Simplero og Mailchimp lov til at sælge eller dele dine oplysninger.  Læs mere om Ny tid Nyt livs opdaterede persondatapolitik, og om om hvad du siger ‘JA!’ til, når du modtager Ny tid Nyt livs nyhedsbrev HER.

Hvis du fortsat ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Du godkender hermed, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at vi fortsat må benytte dine kontaktoplysninger til at holde dig opdateret på nyheder og aktiviteter fra Ny tid Nyt liv. Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du har flg. rettigheder:

  • Ret til indsigt
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til indsigelse
  • Ret til begrænsning
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til at tilbagetrække samtykke
  • Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Cookies og persondatapolitik på Ny Tid Nyt Liv

For at kunne sikre dig den bedst mulige oplevelser, gemmer Ny tid Nyt liv følgende cookies på din maskine:

Formål med brug af cookies på websitet Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåliong Ja Ja
Annonceafvikling Nej Nej

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Ny tid Nyt liv
Gardes Alle 27
2900 Hellerup
Telefon: 31379682
Email: anneli.lindeborgh@gmail.com

2. Hvad er cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledninger på http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

3. Hvad cookies bruges til på Ny tid Nyt liv

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Derudover benytter vi cookies til tekniske formål, som at huske dine login oplysninger og andre indstillinger.

Vi benytter os af følgende tredjeparter, som også kan gemme og læse cookies:

3.1 Gemius (trafikmåling)

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. http://fdim.dk/statistik.

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

3.2 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

3.4 Google Adsense/Doubleclick (annoncer)

Ny tid Nyt liv viser annoncer fra annoncenetværket Google Adsense/Doubleclick. Google Adsense benytter sig af cookies, hvilket bl.a. muliggør, at du ikke præsenteres for de samme annoncer på alle sider. Hvis du ikke bryder dig om dette, er du nødt til at deaktivere cookies i din browser.

3.5 Facebook (teknisk funktionalitet)

Websitet bruger cookies fra Facebook til at vise dig indhold fra Facebook, for eksempel hvem, der synes godt om Ny tid Nyt liv.

Du kan læse Facebooks politik for brug af data på http://da-dk.facebook.com/about/privacy/.

4. Brug af personoplysninger

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, dit IP-nummer, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på. Når du opretter en profil på Ny tid Nyt liv behandles desuden: Navn, email og logininoplysninger. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger.

Formål med personoplysninger

Ny tid Nyt liv indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre og levere en given tjeneste til dig, såfremt du har anmodet herom. Derudover indsamler Ny tid Nyt liv dine personoplysninger til brug for medlemsundersøgelser, målrette markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, eller har givet tilladelse, vil modtage emails eller andre meddelelser fra os. Du har altid mulighed for at afmelde nyhedsbreve eller angive, hvis du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

Din sikkerhed

Vi har sikret os teknisk mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Du kan til enhver tid få dine data slettet på Ny tid Nyt liv ved at kontakte anneli.lindeborgh@gmail.com.

Rettigheder

Som bruger af Ny tid Nyt liv har du fl.g. rettigheder:

  • Ret til indsigt
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til indsigelse
  • Ret til begrænsning
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til at tilbagetrække samtykke
  • Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Hvis du vil udøve dine rettigheder skal du sende en mail til anneli.lindeborgh@gmail.com