Ny Tids DNA Aktivering - meditation

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Ordreoversigt

Ny tids DNA aktivering meditation

Ny Tids DNA Aktivering - meditation

Gør plads til enlightenment ved at heale dit fysiske DNA

Fra tidernes morgen har jorden og menneskeheden været under indflydelse af avancerede væsner, hvis oprindelige formål var et eksperiment der bl.a. bestod af slaver der kunne hjælpe med forskellige formål, som at udvinde energi og bruges til at teste nye eksperimenter. Til dette skulle de bruge væsner med særlige evner og samtidig begrænsede i deres cellulære essens, så de blev holdt ubevidste omkring deres evige, guddommelige natur.

I årtusinder har denne indre DNA kostellantion været til stor lidelse for mennesker, da smerten ved adskillelse fra det guddommelige selv skaber smerte, krige, sult, åndelig sult, egoisme, sygdom og alverdens andre lidelser.

Selv nu, hvor jorden stadig er under indflydelse af forskellige væsner der udnytter denne ubevidsthed og konstant pirker til de systemer der bibeholder undertrykkelsen, for at holde os i uvidenhed og høste den ønskede energi, vågner vi langsomt op til vores sande potentiale.

🌟 Hvorfor denne meditation?

Menneskets krop er begrænset i de aller fleste tilfælde ude af stand til at opleve fuld oplysning, selv hvis sjælen allerede er enlightened.

Sammen er vi blandt andre missioner i en mission om at forfine og forbedre de fysiske fartøjer der er tilrådighed for sjæle der ønsker at inkarnere i den fysiske oplevelse på jorden, blot uden samme grad af lidelse.

Denne meditation er skabt med hjælp fra kosmiske lysvæsner, der har en dyb forståelse af menneskets DNA-strenge - både fysiske og åndelige. Gennem meditationen bliver du inviteret ind i deres kærlighedskammer af lys, hvor transformation og integration af ny bevidsthed finder sted.

🔍 Hvad kan du forvente?

  • Transformation af DNA: Åbn dine cellers forbedrede evne til at reflektere din sjæls lys.
  • Lindring af lidelse: Ved at fjerne de koder der hindrer lysets reflektion og enlightenment, giver du plads til mindre lidelse og mere guddommelig fred og glæde.
  • Enlightement Bevidsthed: Integrer sjælens lys og flere naturlige åndelige evner i din fysiske krop.
  • Lysvæsners Kærlighedskammer: Oplev en kærlig, støttende energi, der hjælper dig med at bryde gennem gamle begrænsninger.

🧘 Meditationens længde:

Jeg har skabt meditationen i forskellige længder så den passer ti den tid du har tilrådighed.

  • 5 minutter - Perfekt til en hurtig daglig opdatering af dit energifelt.
  • 20 minutter - En dybere session for dem, der har mere tid.
  • 30 minutter - For en omfattende, transformerende oplevelse.

Gennem gentagende brug kan du gå dybere og bredere i denne reprogrammering, og langsomt bevæge dig ud af søvngængeri mod fuldere bevidsthed. Trods mange års arbejde med dig selv, kan du stadig opleve dyb smerte, frustration og magtesløshed, men denne meditation giver dig et kraftfuldt værktøj til at bryde fri og opleve din sande essens.

🌐 Få adgang til meditationen med det samme efter køb

Lad denne meditation frigøre dybere lag af din sjæl og opnå en ny fysisk programmering, der harmonerer med dit guddommelige lys og evner.

Trust pilot 30

Tidligere deltagere :

"HOLD NU KÆFT! TAK for dig og for at skabe denne mulighed for mig med dette kursus! Jeg er SÅ taknemmelig og glad. Jeg elsker det og jeg har allerede udviklet mig meget på denne korte tid. Det er så fedt!! Glæder mig så meget til den videre rejse."
Nethe Damgaard, Deep Roots Healer

"Uanset hvem du er og hvad du kommer med af erfaring, bliver du mødt lige der hvor du er.
Jeg har følt, at jeg er blevet taget trygt i hånden og fået hjælp udover forventet, af et healings kursus på kun 4 uger.
Anne Li er en fantastisk underviser med en enorm stor viden og livserfaring.... For mig har det været guld værdKetty


"Tak for et helt igennem fantastisk kursus og indføring i den mest fantastiske rejse, som jeg er glad for jeg endelig har fået påbegyndt." Lone Nielsen
DKK 250
Samlet beløb DKK 250

Betalingsmetode

Betaling vil ske med Netbank og MobilePay. Vi giver instruktioner, når du har gennemført dit køb.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.