Forening af Gralen og din multidimensionelle DNA

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Ordreoversigt

Forening af Gralen og din multidimensionelle DNA

Daglig øvelse til re-alignment af dit fysiske DNA og multidimensionelle væsen.

Brug denne øvelse til dagligt at påminde dine fysiske celler og sind om hvem du er og hvorfor du er her. 

Sæt dig selv op til en dag i din højeste vej og formål.

Denne øvelse er lavet kort (ca. 16 min) så den kan gennemføres på selv travle dage.

🌟 Hvorfor denne meditation?

Kroppen er på sin egen karmiske rejse og har brug for vejledning til at gennemgå sin egen enlightenment proces. Vi er kun i stand til at opleve enlightenment i det omfang kroppen kan følge med. Den har brug for daglig alignment og påmindelse om dens naturlige selvhealende tilstand, da den ellers automatisk vil forsøge at leve op til det blueprint som traumer og begrænsende overbevisninger fortæller den er dens vej og sandhed. Menneskets krop er ude af stand til at opleve fuld oplysning, selv hvis sjælen allerede er enlightened.

Sindet har påsamme måde på enlightenment vejen behov for at blive mindet om vores ubesværede, naturlige, fredfyldte og vise tilstand, der ikke behøver at regne ud, være parat, samle os konstant og forsøge at kontrollere strømmen af liv. Kunsten består i at være med og balancere både sjælen, personligheden, traumerne, afvikling af negativ karma og  være på en vej af læring. På vejen hjem til os selv i alignment, opdager vi konstant nye måder vi har begrænset os selv på. Som vi opdager disse måder, kan de afvikles, hvis vi vil det og karma tillader. At aligne dig som i øvelsen her, gør det muligt at opdage bypasses og andre ubevidste vaner, mønstre, tanker og karma, som du endnu ikke har set. 

Spirituelt hjælper øvelsen dig med at udfolde dit flerdimensionelle væsen! Du lærer at ikke blot være i en bevidsthed af 3D og 4D men tilgodese og væres tilstede i alle dine dimensionelle lag. Du er større end du ved og dette kommer du i forbindelse med i øvelsen her. 


🔍 Hvad kan du forvente?

  • Transformation af DNA: Åbn dine cellers forbedrede evne til at reflektere din sjæls lys.
  • Lindring af lidelse: Ved at fjerne de koder der hindrer lysets reflektion og enlightenment, giver du plads til mindre lidelse og mere guddommelig fred og glæde.
  • Enlightement Bevidsthed: Integrer sjælens lys og flere naturlige åndelige evner i din fysiske krop.
  • Lysvæsners Kærlighedskammer: Oplev en kærlig, støttende energi, der hjælper dig med at bryde gennem gamle begrænsninger.

 

 

Daglig Meditation til DNA Re-Alignment og Aktivering af Dit Multidimensionelle Væsen

Øvelse som en daglig påmindelse om, hvem du virkelig er, og hvorfor du er her. Med denne 16-minutters meditation guider du både krop og sind til en dybere forbindelse med din sjæl og dit højeste formål.

Uanset hvor travl din hverdag er, kan denne meditation hjælpe dig med at starte dagen i alignment med din sjæls lys og dit spirituelle potentiale.

🌟 Hvorfor denne meditation?

Kroppen bærer sin egen karma og kræver daglig støtte for at kunne gennemgå sin enlightenment-proces. Selvom sjælen allerede er oplyst, kan kroppen kun hjælpe os med at opleve det, hvis den dagligt bringes i alignment og mindes om sin naturlige selvhealende tilstand. Uden denne påmindelse vil kroppen automatisk ånde og holde sig selv i samklang med gamle mønstre og begrænsende overbevisninger.

Sindet har samme behov. Det skal mindes om din iboende, fredfyldte visdom, så det kan slippe behovet for kontrol og overanalysering. Denne meditation er en kraftfuld nøgle til at balancere din sjæl, personlighed, karma og traumer – så du kan leve i harmoni med dit højeste formål.

På din rejse mod indre alignment opdager du hele tiden nye lag af begrænsninger, som du kan slippe, når du er klar til det, og karma tillader. Meditationen hjælper dig med at bryde igennem ubevidste mønstre, tanker og vaner, så du kan leve et liv i større frihed.

Spirituelt aktiverer denne meditation dit multidimensionelle væsen. Du lærer at være til stede ikke blot i 3D og 4D, men i alle dine dimensionelle lag. Du er større og mere kraftfuld, end du aner, og denne meditation forbinder dig med det højeste lys, du bærer.

🔍 Hvad kan du forvente?

  • Transformation af DNA: Forstærk dine cellers evne til at reflektere din sjæls lys.
  • Lindring af lidelse: Sluk for gamle koder, der hindrer din oplysning, og giv plads til mere fred og glæde.
  • Enlightenment Bevidsthed: Integrer sjælens lys i kroppen og åbn op for nye spirituelle evner.
  • Kærlighedskammer af Lysvæsner: Oplev en dybt støttende energi, der hjælper dig med at bryde igennem gamle blokeringer.

🧘 En kort, kraftfuld praksis

Denne meditation er designet til at give dig maksimal effekt på minimal tid. På kun 16 minutter kan du skabe en dyb, daglig alignment – selv på de travleste dage.

🌐 Få adgang med det samme!

Køb meditationen i dag og begynd straks din rejse mod en dybere forbindelse med din sjæl. Frigør dit indre potentiale og harmoniser din fysiske krop med dit guddommelige lys.

Trust pilot 30

Tidligere deltagere :

"HOLD NU KÆFT! TAK for dig og for at skabe denne mulighed for mig med dette kursus! Jeg er SÅ taknemmelig og glad. Jeg elsker det og jeg har allerede udviklet mig meget på denne korte tid. Det er så fedt!! Glæder mig så meget til den videre rejse."
Nethe Damgaard, Deep Roots Healer

"Uanset hvem du er og hvad du kommer med af erfaring, bliver du mødt lige der hvor du er.
Jeg har følt, at jeg er blevet taget trygt i hånden og fået hjælp udover forventet, af et healings kursus på kun 4 uger.
Anne Li er en fantastisk underviser med en enorm stor viden og livserfaring.... For mig har det været guld værdKetty


"Tak for et helt igennem fantastisk kursus og indføring i den mest fantastiske rejse, som jeg er glad for jeg endelig har fået påbegyndt." Lone Nielsen
DKK 300
Samlet beløb DKK 300

Betalingsmetode

Betaling vil ske med Netbank og MobilePay. Vi giver instruktioner, når du har gennemført dit køb.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.